Złodziej
Ilość postów: 1791
Klasa: Złodziej
Odejmując od tego 'szoł' pomysł, akrobację na której się totalnie nie znam i masę kasy, jaką w to wsadzono... Inaczej, jeśli chodzi o czyste kuglarstwo, to nie reprezentują niczego, czego 'polscy kuglarze nie potrafią', wręcz przeciwnie, znam masę 'polskich kuglarzy' którzy w kwestiach technicznych przewyższają ich o drapacz chmur ; p To co robią z kijami, pojkami, linami i pluciem to są absolutne podstawy i odejmując kije, którymi zajmowałam się tylko przez chwilę - nie widziałam tam żadnego tricku jakiego bym nie umiała, a zaznaczam, że niewiele wykraczam ponad podstawy ; p
No ale fakt, pomysł i aranżacja są świetne, lecz wiem, że wiele polskich ekip, z takim budżetem jaki włożony był w te przedstawienia, zrobiłaby coś lepszego : p
Maestro
Ilość postów: 12647
Czyli twierdzisz, że dobre szoł zrobisz tylko wymiatając na sprzęcie?
Złodziej
Ilość postów: 1791
Czyi twierdzę, że nie wiem, po co chcesz ze mną dyskutować, jak moją odpowiedź i tak skwitujesz soczyście cyniczną niezgodą ; p
Nie, mam namyśli dokładnie to, co napisałam. Poza kasą nie mają nic, czego nie miałaby cała masa innych kuglarzy, a w kwestii umiejętności - nawet mniej. I to, że polscy kuglarze są świetni w tym co robią, tylko nie mogą pokazać swoich umiejętności w taki sposób, jaki by chcieli.
No i wydaje mi się, że napisałam także, że wygląda to fajnie i że pomysł jest świetny...
Zaraz. Nie możesz po prostu przeczytać mojego posta? Bo mam wrażenie, że się powtarzam.
Maestro
Ilość postów: 12647
Szkoda tylko, że przez to dyskusja umarła. ;p