[MA2] Problem z przeżywalnością na końcu

Problem dotyczy wydarzeń pod koniec gry. Kto nie chce znać tych wydarzeń przed skończeniem gry i takie tam, niech nie czyta(i po co tu w ogóle włazisz?)

Kiedy dostaje się do bazy zbieraczy nieważne kogo poślę do tunelu to umiera. Nie mam problemów z lojalnością. Mam chyba wszystkie ulepszenia dla techników. Jednak zawsze ktoś ginie przy drzwiach.Jakieś rady?
Nie liczy się cel a droga do niego

Who's the more foolish: the fool, or the fool who follows him?- Obi-Wan Kenobi
Odpowiedz
Ech. Opcja szukaj nie boli.

http://forum.gexe.pl/...ost__p__217363
Młodość i niedojrzałość mijają z czasem, ignorancję pokonać można nauką, a pijaństwo trzeźwością, za to głupota jest wieczna. - Arystofanes
Odpowiedz
Temat ulegnie samozniszczeniu jak autor przeczyta post eimyra.
- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?

- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?

- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.

- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Odpowiedz
A ja mam takie małe pytanie, może nie powinienem go zadawać tutaj, ale pod postem do którego podany został tutaj link jest napisane żeby wysłać Mordina z załogą. Ja właśnie tak zrobiłem, cała drużyna lojalna, w czasie misji nikt nie ginie, wysłałem Mordina z załogą i po rozwaleniu ostatniego bossa w trakcie zakończenia jest scenka jak zbieracze wychodzą przez jakieś wielkie wrota a na ziemi widać leżącego salarianina (nie widać twarzy). Dopiero kiedy po napisach wybrałem aby wrócić na Normandię i kontynuować zaliczanie niewykonanych questów okazuje się, że to były zwłoki Mordina Może mi ktoś powiedzieć dlaczego umarł skoro wszystko było jak najbardziej w porządku podczas ostatniej misji?

Pozdrawiam
Odpowiedz
Dobra dzięki. Teraz już wiem. A przy okazji szukałem, ale widać dość nie dokładnie.
Nie liczy się cel a droga do niego

Who's the more foolish: the fool, or the fool who follows him?- Obi-Wan Kenobi
Odpowiedz

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Ciapo dnia wtorek, 24 sierpnia 2010, 17:17 napisał

A ja mam takie małe pytanie, może nie powinienem go zadawać tutaj, ale pod postem do którego podany został tutaj link jest napisane żeby wysłać Mordina z załogą. Ja właśnie tak zrobiłem, cała drużyna lojalna, w czasie misji nikt nie ginie, wysłałem Mordina z załogą i po rozwaleniu ostatniego bossa w trakcie zakończenia jest scenka jak zbieracze wychodzą przez jakieś wielkie wrota a na ziemi widać leżącego salarianina (nie widać twarzy). Dopiero kiedy po napisach wybrałem aby wrócić na Normandię i kontynuować zaliczanie niewykonanych questów okazuje się, że to były zwłoki Mordina Może mi ktoś powiedzieć dlaczego umarł skoro wszystko było jak najbardziej w porządku podczas ostatniej misji?

Pozdrawiam

Może tym razem to on był Pragnienie, a Zbieracze Sprite
Odpowiedz

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Trzeci Kur dnia wtorek, 24 sierpnia 2010, 18:37 napisał

Może tym razem to on był Pragnienie, a Zbieracze Sprite

Dokładnie tak sobie to wytłumaczyłem
Odpowiedz
← Mass Effect

Problem z przeżywalnością na końcu - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...