Problem z przeżywalnością na końcu - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Ciapo,

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Trzeci Kur dnia wtorek, 24 sierpnia 2010, 18:37 napisał

Może tym razem to on był Pragnienie, a Zbieracze Sprite

Dokładnie tak sobie to wytłumaczyłem
Trzeci Kur,

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Ciapo dnia wtorek, 24 sierpnia 2010, 17:17 napisał

A ja mam takie małe pytanie, może nie powinienem go zadawać tutaj, ale pod postem do którego podany został tutaj link jest napisane żeby wysłać Mordina z załogą. Ja właśnie tak zrobiłem, cała drużyna lojalna, w czasie misji nikt nie ginie, wysłałem Mordina z załogą i po rozwaleniu ostatniego bossa w trakcie zakończenia jest scenka jak zbieracze wychodzą przez jakieś wielkie wrota a na ziemi widać leżącego salarianina (nie widać twarzy). Dopiero kiedy po napisach wybrałem aby wrócić na Normandię i kontynuować zaliczanie niewykonanych questów okazuje się, że to były zwłoki Mordina Może mi ktoś powiedzieć dlaczego umarł skoro wszystko było jak najbardziej w porządku podczas ostatniej misji?

Pozdrawiam

Może tym razem to on był Pragnienie, a Zbieracze Sprite
Krix,
Dobra dzięki. Teraz już wiem. A przy okazji szukałem, ale widać dość nie dokładnie.
Ciapo,
A ja mam takie małe pytanie, może nie powinienem go zadawać tutaj, ale pod postem do którego podany został tutaj link jest napisane żeby wysłać Mordina z załogą. Ja właśnie tak zrobiłem, cała drużyna lojalna, w czasie misji nikt nie ginie, wysłałem Mordina z załogą i po rozwaleniu ostatniego bossa w trakcie zakończenia jest scenka jak zbieracze wychodzą przez jakieś wielkie wrota a na ziemi widać leżącego salarianina (nie widać twarzy). Dopiero kiedy po napisach wybrałem aby wrócić na Normandię i kontynuować zaliczanie niewykonanych questów okazuje się, że to były zwłoki Mordina Może mi ktoś powiedzieć dlaczego umarł skoro wszystko było jak najbardziej w porządku podczas ostatniej misji?

Pozdrawiam
Matthias Circello,
Temat ulegnie samozniszczeniu jak autor przeczyta post eimyra.
Krix,
Problem dotyczy wydarzeń pod koniec gry. Kto nie chce znać tych wydarzeń przed skończeniem gry i takie tam, niech nie czyta(i po co tu w ogóle włazisz?)

Kiedy dostaje się do bazy zbieraczy nieważne kogo poślę do tunelu to umiera. Nie mam problemów z lojalnością. Mam chyba wszystkie ulepszenia dla techników. Jednak zawsze ktoś ginie przy drzwiach.Jakieś rady?
Wczytywanie...