W jedynkę grałem, była świetna. Przeszedłem ją kilka razy na kilka różnych sposobów (rozwalić wszystko co się rusza, nie zabijać tylko ogłuszyć wszystkich itp.) Gra była świetna.
Co do DE2. Nie grałem, ale słyszałem, że strasznie beznadziejny. Kiedyś będę musiał sam sprawdzić...
Użytkownik Courun Yauntyrr dnia piątek, 11 czerwca 2010, 12:17 napisał
Dla mnie to dążenie do super grafiki mija się z celem, bo często zamierzenie to jest zbyt dominujące i kładzie się cieniem na reszcie produktu. Zawiesić oko warto, bo prezentuje się ładnie, zwłaszcza pierwsze dwa, ale prawdę mówiąc - ciut brzydsze byłby już nie do przyjęcia?
Niestety Cou... W dzisiejszych czasach społeczeństwo coraz bardiej głupieje i wymaga ładnych obrazków. I najlepiej jak się śmiesznie rusza, jasno świeci i było kolorowe. Tak jak z dziećmi, trzeba przyciągnąć w najbardziej durny sposób uwagę konsumenta.
Chociażby w konkursach talentu... Nie wybierają tego co świetnie śpiewa. Wybierają tego, kto się najlepiej prezentuje.
Poza tym graczami są głównie dzieciaki, które widząc nieco słabszą grafikę mówią, że gra jest beznadziejna, mimo, że w nią nie zagrali.
Tak czy inaczej, DE3 mi nie pójdzie. Mam tylko nadzieję, że rozgrywka będzie chociaż tak dobra jak w jedynce ("Chociaż" bo teoretycznie powinna być dużo lepsza, dzięki dużo lepszej technologii i możliwościom programistów).