Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Szturmowiec", znajdującym się w dziale "Mass Effect 2". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!
[Mass Effect 2] Szturmowiec
Mnie najbardziej boli to, iż nie ma czegoś na wzór rzezi To był dopiero atak. Ogólnie klasa dobra, chociaż trzeba umieć grać nią.
Gość_*
Chwalą szarżę, gdyż jest to najlepsza moc aktywna w grze, Heavy Charge regeneruje barierę do 100%, zwalnia czas oraz ma krótki CD. Ja osobiście nie używałem Tarczy Gethów ani Bariery choć grałem na Insanity. Moja taktyka wygląda następująco:
1. Geth Plasma Shotgun + Inferno Ammo
2. Heavy Charge w sam środek grupy przeciwników. Wykorzystując zwolniony czas kilka celnych strzałów + malee aby zlikwidować osłony.
3. Area Reave na organicznych przeciwników Improved Shockwave na syntetycznych.
4. Następnie wykańczać po kolei obezwładnionych przeciwników.
5. Często używać szarży by regenerować barierę i obezwładniać przeciwników lub do ucieczki gdy zrobi się za gorąco.
Po zdobyciu odrobiny wprawy jest to taktyka bardzo efektowna i efektywna. Nie zniechęcajcie się początkowymi niepowodzeniami, gdyż jest warta zachodu.
1. Geth Plasma Shotgun + Inferno Ammo
2. Heavy Charge w sam środek grupy przeciwników. Wykorzystując zwolniony czas kilka celnych strzałów + malee aby zlikwidować osłony.
3. Area Reave na organicznych przeciwników Improved Shockwave na syntetycznych.
4. Następnie wykańczać po kolei obezwładnionych przeciwników.
5. Często używać szarży by regenerować barierę i obezwładniać przeciwników lub do ucieczki gdy zrobi się za gorąco.
Po zdobyciu odrobiny wprawy jest to taktyka bardzo efektowna i efektywna. Nie zniechęcajcie się początkowymi niepowodzeniami, gdyż jest warta zachodu.