[Mass Effect 2] Morinth

Jak poprowadzić tę rozmowę, by Morinth do nas dołączyła?
Odpowiedz
Musisz być Renegatem, i to sporym, żeby się udało. Inaczej Shepard domyślnie wybierze Samarę.
Młodość i niedojrzałość mijają z czasem, ignorancję pokonać można nauką, a pijaństwo trzeźwością, za to głupota jest wieczna. - Arystofanes
Odpowiedz
Można też być maksymalnym idealistą i się uda - próbowałem.
Odpowiedz
Wydaje mi się, że to kim jest Shepard (renegat czy idealista) nie przekreśla szans na przyłączenie Morinth do drużyny .Moim zdaniem to jak przeprowadzimy rozmowę z nią zadecyduje, czy Shepard domyślnie wybierze jedną z kobiet czy będziemy mieli wybór, którą z kobiet zabić a którą przyłączyć do drużyny. Jednak jak już wspomniałem wydaje mi się, gdyż zawsze zabijałem Morinth.
Odpowiedz
To czy jesteś idealistą, czy renegatem nie ma znaczenia. Po prostu masz wybór: zabij Samarę, zabij Morinth podczas ich walki w mieszkaniu Ardat-Yakshi.
Odpowiedz
Jeśli masz za mało renegata albo idealisty domyślnie wybierze ci Samare
Odpowiedz
Kiedy Samara użyje na niej swoich mocy to będzie opcja zabij Morinth i zabij Samarę to zabij Samare
Odpowiedz
Morinth mnie strasznie zawiodła .Spodziewałem się czegoś więcej.Liczyłem na ciekawe rozmowy a tu się trochę przeliczyłem.Chociaż jej moc dominacja ma bardzo ciekawe zastosowania

\"Kroczysz mroczną drogą, ale jest ona najmroczniejsza dopiero wtedy, jeżeli zamkniesz oczy\"

"Czasami mały aniołek musi utrzymywać pozory"
Odpowiedz
← Artykuły

[Mass Effect 2] Morinth - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...