Morinth mnie strasznie zawiodła .Spodziewałem się czegoś więcej.Liczyłem na ciekawe rozmowy a tu się trochę przeliczyłem.Chociaż jej moc dominacja ma bardzo ciekawe zastosowania
[Mass Effect 2] Morinth - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Kiedy Samara użyje na niej swoich mocy to będzie opcja zabij Morinth i zabij Samarę to zabij Samare
Jeśli masz za mało renegata albo idealisty domyślnie wybierze ci Samare
To czy jesteś idealistą, czy renegatem nie ma znaczenia. Po prostu masz wybór: zabij Samarę, zabij Morinth podczas ich walki w mieszkaniu Ardat-Yakshi.
Wydaje mi się, że to kim jest Shepard (renegat czy idealista) nie przekreśla szans na przyłączenie Morinth do drużyny .Moim zdaniem to jak przeprowadzimy rozmowę z nią zadecyduje, czy Shepard domyślnie wybierze jedną z kobiet czy będziemy mieli wybór, którą z kobiet zabić a którą przyłączyć do drużyny. Jednak jak już wspomniałem wydaje mi się, gdyż zawsze zabijałem Morinth.
Można też być maksymalnym idealistą i się uda - próbowałem.
Musisz być Renegatem, i to sporym, żeby się udało. Inaczej Shepard domyślnie wybierze Samarę.
Jak poprowadzić tę rozmowę, by Morinth do nas dołączyła?
Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Morinth", znajdującym się w dziale "Mass Effect 2". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!