[Mass Effect 2] Pretorianie

Ma być PROTEANIE, a nie pretorianie. xD
Odpowiedz
Za mało wiesz, dobry człowieku, za mało wiesz. Dobrze jest.
Czy 643 artykuły na GE nie mówią same za siebie?

Najładniejsza laurka, jaką kiedykolwiek dostałem. Dzięki. (;

Odpowiedz
Specjalnie odpaliłem jedynkę i tam "jak byk" na samym początku Anderson mówi: "Znaleziono przekaźnik, Proteański". Nawet w mass effect 2 wróciłem się do jednej z misji, gdzie walczyłem z owym "Pretorianem" i pisze, że nazywa się on "Proteanin".
Odpowiedz

[Dodano po 12 minutach]

Swoją drogą, zapraszam Cię do tego artykułu o PROTEANACH.
Czy 643 artykuły na GE nie mówią same za siebie?

Najładniejsza laurka, jaką kiedykolwiek dostałem. Dzięki. (;

Odpowiedz
Hah... Lol...

Hej hej Sherlocku

To jest pretorianin...

Taki duuuuuży, latający i wolno poruszający się koleś, który szczela takim faaaajowskim laserem.

SPOILER

I jeszcze raz ktoś mi moje "szczela" poprawi to w łeb szczele.
Odpowiedz
Dobrze jest - Zbieracze chyba byli Proteanami, ale nie jestem do końca pewien.
Odpowiedz
Zbieracze to proteanie.PRETORANIE(Pisze wyraznie) to nie PROTEANIE
Odpowiedz
a jeśli już chodzi o nazwe pretorianie .
proteanie wymarli 50 000 tys. lat temu oni zrobili żniwiarzy
Odpowiedz
Wie ktoś może jak go zabić, pierwszy raz gram w tę grę jedynki nawet nie ściągałam(słyszałam że cienka) i mam problem z zabiciem tego sukinsyna. Wielkie dzięki za pomoc!
Odpowiedz
@gość_rita_a_a*
Cóż nie pozostawimy uroczego pytania bez odpowiedzi.Na pretorianina nie znalazłem określonej taktyki. Utrzymywałem nieco daleki dystans od jego zasięgu i sam korzystając z mocy biotycznych np. odkształcanie albo technicznych: spalanie walczyłem z robotem.Zawsze możesz też użyć swoich towarzyszy jako mięso armatnie czy wabiki na niego.Może to poskutkować

I taka mała uwaga od mnie: Pierwsza część gry Mass Effect jest warta ciężko zarobionych pieniędzy.Na pewno byś się przy tej grze dobrze bawiła.W każdym bądź razie możesz zakupić bo jest jak najbardziej warto.

\"Kroczysz mroczną drogą, ale jest ona najmroczniejsza dopiero wtedy, jeżeli zamkniesz oczy\"

"Czasami mały aniołek musi utrzymywać pozory"
Odpowiedz
Miotacz cząsteczek i snajperka. Dołożyć do tego odpowiednią amunicję i takie moce jak spalanie i odkształcenie.
Odpowiedz
← Artykuły

[Mass Effect 2] Pretorianie - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...