[Mass Effect 2] Pretorianie - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Bishin,
Miotacz cząsteczek i snajperka. Dołożyć do tego odpowiednią amunicję i takie moce jak spalanie i odkształcenie.
Obserwator,
@gość_rita_a_a*
Cóż nie pozostawimy uroczego pytania bez odpowiedzi.Na pretorianina nie znalazłem określonej taktyki. Utrzymywałem nieco daleki dystans od jego zasięgu i sam korzystając z mocy biotycznych np. odkształcanie albo technicznych: spalanie walczyłem z robotem.Zawsze możesz też użyć swoich towarzyszy jako mięso armatnie czy wabiki na niego.Może to poskutkować

I taka mała uwaga od mnie: Pierwsza część gry Mass Effect jest warta ciężko zarobionych pieniędzy.Na pewno byś się przy tej grze dobrze bawiła.W każdym bądź razie możesz zakupić bo jest jak najbardziej warto.
Gość_rita_a_a*,
Wie ktoś może jak go zabić, pierwszy raz gram w tę grę jedynki nawet nie ściągałam(słyszałam że cienka) i mam problem z zabiciem tego sukinsyna. Wielkie dzięki za pomoc!
wiedzmin 22,
a jeśli już chodzi o nazwe pretorianie .
proteanie wymarli 50 000 tys. lat temu oni zrobili żniwiarzy
wiedzmin 22,
on nie powinien zaliczać się do ZBIERACZY!!!???
Gość_Shepardos*,
Zbieracze to proteanie.PRETORANIE(Pisze wyraznie) to nie PROTEANIE
Gość_animus*,
Dobrze jest - Zbieracze chyba byli Proteanami, ale nie jestem do końca pewien.
Taramelion,
Hah... Lol...

Hej hej Sherlocku

To jest pretorianin...

Taki duuuuuży, latający i wolno poruszający się koleś, który szczela takim faaaajowskim laserem.

SPOILER

I jeszcze raz ktoś mi moje "szczela" poprawi to w łeb szczele.
Tamc.,

[Dodano po 12 minutach]

Swoją drogą, zapraszam Cię do tego artykułu o PROTEANACH.
Gość_Gość*,
Specjalnie odpaliłem jedynkę i tam "jak byk" na samym początku Anderson mówi: "Znaleziono przekaźnik, Proteański". Nawet w mass effect 2 wróciłem się do jednej z misji, gdzie walczyłem z owym "Pretorianem" i pisze, że nazywa się on "Proteanin".
Tamc.,
Za mało wiesz, dobry człowieku, za mało wiesz. Dobrze jest.
Gość_JAMES*,
Ma być PROTEANIE, a nie pretorianie. xD
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Pretorianie", znajdującym się w dziale "Mass Effect 2". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...