Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Karabiny szturmowe", znajdującym się w dziale "Mass Effect 2". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!
[Mass Effect 2] Karabiny szturmowe
Gość_Marcin1PL*
Brakuje tutaj Karabinu Getów, który jest idealną bronią przeciwko barierom biotycznym, tarczom, jest nie wiele słabszy w rozwalaniu zbroi, ale jak gra się żołnierzem to różnicy nie czuć. Oczywiście, ten karabin zadaje mniejsze uszkodzenia dla zdrowia. Ma ogromną szybkostrzelność. Jest dostępny TYLKO w trybach Hardcore i Insanity.
Gość_Artix*
Niestety, jest jeden problem - Karabin Snajperski Żmija można znaleźć w Wieżach Dantius (podczas misji z zabójcą). Mam bardzo ważne pytanie - mógłby ktoś doprecyzować lokalizację karabinu maszynowego "Zjawa"? Że jest na statku zbieraczy to wiem, ale w którym miejscu dokładniej. Dziękuję z góry za odpowiedź (PS. - gram na Xboxie)
Gość_*
Aha, bardzo dziękuję... Jak na razie grałem tam Adeptem i Strażnikiem (a oni mają tylko do wyboru naukę korzystania z dodatkowego rodzaju broni), więc nie wiedziałem. Myślałem, że stał sobie gdzieś pod ścianą,a ja go przeoczyłem. Akurat teraz gram Żołnierzem i już prawie doszedłem do tej misji, więc zobaczymy Jeszcze raz dzięki!