[Mass Effect 2] Karabiny szturmowe - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Gość_Cytrus *,
grałem na twardzielu ale w pokoju tali zaraz po rozmowie przeniosło mnie na normandie co zrobic? a wczesniej nie moglem wziasc karabinu
Gość_gość*,
Ja włączyłem poziom po lądowaniu i karabin był,także działa tak czy siak.
eimyr,
Dostaniesz karabin, ale musisz przełączyć poziom tuż przed lądowaniem na planecie. Jeśli zrobisz to po wylądowaniu może być różnie.
Gość_Mihaju*,
Witam. Czy gdy przełączę poziom trudności tylko w misji z Tali to również zdobędę karabin Gethów?? Czy muszę całą grę przechodzić na danym poziomie trudności??
eimyr,
Z takimi pytaniami zapraszam na forum, wtedy i inni skorzystają z odpowiedzi. Póki co wszystkie, które wyszły są darmowe, dopiero ten z Kasumi będzie płatny.
Gość_Morton 24*,
Czy mógłby mi ktoś podać listę darmowych dlc?
Gość_Artix*,
Już doszedłem do tej misji i rzeczywiście było tak, jak powiedział Ammon. Wybrałem Wdowę, bo brakowało mi dobrej snajperki, a karabin szturmowy mam Gethów, więc jest ok. Ciekawe, czy będzie mi szło tak dobrze, jak mówi jeden z Gości.
Gość_*,
Aha, bardzo dziękuję... Jak na razie grałem tam Adeptem i Strażnikiem (a oni mają tylko do wyboru naukę korzystania z dodatkowego rodzaju broni), więc nie wiedziałem. Myślałem, że stał sobie gdzieś pod ścianą,a ja go przeoczyłem. Akurat teraz gram Żołnierzem i już prawie doszedłem do tej misji, więc zobaczymy Jeszcze raz dzięki!
Ammon,
Akurat nie sposób przeoczyć tego karabinu, bo w pewnym momencie załącza się scenka, po której Shepard wybiera jedną z trzech broni.
Gość_Artix*,
Niestety, jest jeden problem - Karabin Snajperski Żmija można znaleźć w Wieżach Dantius (podczas misji z zabójcą). Mam bardzo ważne pytanie - mógłby ktoś doprecyzować lokalizację karabinu maszynowego "Zjawa"? Że jest na statku zbieraczy to wiem, ale w którym miejscu dokładniej. Dziękuję z góry za odpowiedź (PS. - gram na Xboxie)
Gość_marcin1pl*,
Niestety nie znam innego sposobu. Raz grałem na New Game + i miałem wszystkie bronie z poprzedniego przejścia. Bardziej polecam Widow Sniper Rifle. Avenger+Widow=masakra i Harbinger przy dwóch lub trzech strzałach wymięka i zostaje jeszcze heavy ammo.
Gość_adad*,
A jest inny sposób na zdobycie tej broni Zjawa? Ja mam importowaną postać i gram od nowa ze wszystkim, co miałem.
Gość_marcin1pl*,
Nie ma problemu, tamc. ;p
Gość_marcin1pl*,
Bo to musi być gra od nowa w pełni, nie new game+ (chyba ze importujesz save z ME1).
Gość_Bee*,
A ja mam pytanko, jak mogę zdobyć ten karabin Zjawa? Wiem, że na statku zbieraczy, ale ja już wziąłem tam snajperkę Żmija, ale zacząłem grę od nowa i jestem tam i już nic nie mogę wziąć, a dlaczemu?
Tamc.,
Dziękować, uzupełnione.
Gość_Marcin1PL*,
Brakuje tutaj Karabinu Getów, który jest idealną bronią przeciwko barierom biotycznym, tarczom, jest nie wiele słabszy w rozwalaniu zbroi, ale jak gra się żołnierzem to różnicy nie czuć. Oczywiście, ten karabin zadaje mniejsze uszkodzenia dla zdrowia. Ma ogromną szybkostrzelność. Jest dostępny TYLKO w trybach Hardcore i Insanity.
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Karabiny szturmowe", znajdującym się w dziale "Mass Effect 2". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...