Gość_QQ*
Chciałbym wybrać klasę Mistrz Broni, ale nie mogę i nie wiem dlaczego. Mam zainstalowaną podstawkę z dodatkami SOU i HOTU (diamentowa edyca). W podstawce - grałem wojownikiem - mimo wymaganych atrybutów Mistrz Broni jest na szaro, ale chyba dopiero w HOTU pojawiła się ta klasa więc uznałem to za normalne. Ale przeszedłem podstawkę, przeszedłem SOU, a mistrza broni dalej nie mogę wybrać. Nawet specjalnie próbowałem stworzyć nową postać, bo na starcie w HOTU awansujemy o 15 poziomów. Dodałem sobie kodami 200k doświadczenia, punkty umiejętności poprawiłem, ale dalej nie mogę wziąć tej klasy. Czempiona Torma mogłem wybrać już w SOU, a chyba nawet w podstawce, a Mistrza Broni dalej nie. To samo jak wybiorę na starcie barbarzyńcę.
Mógłby mi ktoś napisać, jak w HOTU zrobić tego Mistrza Broni, od początku, jakie statystyki wybrać na starcie i po każdym awansie na kolejny poziom jakie umiejętności i atuty.
Jak ja próbowałem od 0 w HOTU, to wziąłem tak: człowiek, chaotyczny dobry, wojownik (barbarzyńcę też próbowałem) oraz STR=14 DEX=14 CON=14 INT=13 oraz resztę na mądrość i charyzmę. W atutach wybierałem dodatkowe obrażenia dla miecza dwuręcznego (rozpłatanie, ulepszone TK, ulubione broń itp.)
W wymaganiach do tej klasy jest m.in "wirujący atak" oraz "atak z doskoku" - jak wybrać te atuty, może to jest problemem?
Mógłby mi ktoś napisać, jak w HOTU zrobić tego Mistrza Broni, od początku, jakie statystyki wybrać na starcie i po każdym awansie na kolejny poziom jakie umiejętności i atuty.
Jak ja próbowałem od 0 w HOTU, to wziąłem tak: człowiek, chaotyczny dobry, wojownik (barbarzyńcę też próbowałem) oraz STR=14 DEX=14 CON=14 INT=13 oraz resztę na mądrość i charyzmę. W atutach wybierałem dodatkowe obrażenia dla miecza dwuręcznego (rozpłatanie, ulepszone TK, ulubione broń itp.)
W wymaganiach do tej klasy jest m.in "wirujący atak" oraz "atak z doskoku" - jak wybrać te atuty, może to jest problemem?