[Dragon Age: Początek] Shale

Teraz nawet posiadacze nowej wersji muszą dodatek kupić. Termin ważności klucza dołączonego do oryginalnego pudełka z grą minął 30 kwietnia b.r. .
Odpowiedz
Sam kupiłem DA pod koniec Sierpnia tego roku i Kod-Klucz na "Smoczą Zbroję", jak i na " Kamiennego więźnia" zarejestrowałem bez żadnego problemu i ściągam dodatki. Tak więc nie ma czym się martwić.
Odpowiedz
Wystarczy "odzyskać kod" na stronie bioware (zakładając uprzednio konto na emaila z głównego konta ps3) i kody będą działać bez najmniejszego problemu
Odpowiedz
Shale i jej ptasia obsesja... Cóż, trudno się dziwić. Nikt chyba nie chciałby robić za całodobowy wychodek dla gołębi. Ogólnie rzecz biorąc - pozytywna postać
Odpowiedz
Z tyłu pudełka pisze ,,postać shale do odblokowania'' to znaczy że muszę podać ten kod żeby była w grze ?
Odpowiedz
Ten kod do furi shale trzeba wpisać żeby ją odblokować?
Odpowiedz
Co trzeba wpisać jakiś kod żeby mieć zbroje krw. smoka , jaki kid , gdzie jest na pudełku?
Odpowiedz
poprawka kod i niech ktoś mi pomorze bo niewiem czy jak z tyłu pudełka pisze postać shale do odblokowania,nowa przygoda kamienny więzień i możliwość pobrania zbroi krwawego smoka do pobrania to muszę coś wpisać.

(mam nową wersje) .
Odpowiedz
Ja tam nie wiem kupiłem DA:O 1 rok temu, od razu wprowadziłem kod na shale i nic.
nie wiem dlaczego , a kiedy wpisałem jeszcze raz wyskoczył komunikat że kod jest zużyty
to samo ze zbroją smoka
Odpowiedz
Kody były ważne do określonego dnia, niestety. Odpowiednia informacja powinna znajdować się zarówno na pudełku do gry, jak i na stronie Bioware.
Odpowiedz
← Artykuły

[Dragon Age: Początek] Shale - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...