"Biedronka" wspiera RPG
Pół godziny temu przeżyłem szok. Za "Złotą edycję Gothic II + Noc Kruka", "Lionheart", "Saga Icewind Dale" i "Świątynię Pierwotnego Zła" w mojej osiedlowej, otwartej tydzień temu "Biedronce" trzeba zapłacić łącznie 40 zł!. Każda z tych gier, które w empiku chodzą po 20, 30, dychy leżą tam za 10 złotych. Oprócz nich w tej samej cenie jest "Painkiller Overdose" i "Supreme Commander". Wszystko oryginały, żadne badziewne podróbki. Jeśli ktoś bardzo by chciał, to mogę dla niego coś takiego zakupić za tę dychę, wysłać mu i potem mi odda pieniążki
W sumie to oni raz na kwartał robią taki rzut
Pełna lista tego rzutu:
- Agatha Christie: Zło, które żyje pod słońcem
- BlackSite: Area 51
- Colin McRae Rally 2005
- Dead Reefs
- Freak Out: Extreme Freeride
- Gears of War
- Gore: Ultimate Soldier
- Gothic II Złota Edycja
- Juiced 2: Hot Import Nights
- Lionheart: Legacy of the Crusader
- Painkiller
- Painkiller Overdose
- Penumbra: Czarna Plaga
- Puzzle Quest: Challenge of the Warlords
- Saga Icewind Dale
- Saga The Suffering
- Sam & Max: Sezon 1
- Sega Rally
- Stranglehold
- Supreme Commander
- Świątynia Pierwotnego Zła
- Toca Race Driver 3
- Unreal Anthology
No i nadmienię jeszcze, że pomimo, iż gry są umieszczone w tandetnych, wielkich, tekturowych pudłach, to w środku znajdziemy poręczniejszy DVD Box. A może trafić się i pudełko np. z Extra Klasyki, jak i te premierowe (ze wszystkimi jego dobrodziejstwami) Warto więc pobuszować.
Pełna lista tego rzutu:
- BlackSite: Area 51
- Colin McRae Rally 2005
- Dead Reefs
- Freak Out: Extreme Freeride
- Gears of War
- Gore: Ultimate Soldier
- Gothic II Złota Edycja
- Juiced 2: Hot Import Nights
- Lionheart: Legacy of the Crusader
- Painkiller
- Painkiller Overdose
- Saga Icewind Dale
- Saga The Suffering
- Sam & Max: Sezon 1
- Sega Rally
- Stranglehold
- Supreme Commander
- Świątynia Pierwotnego Zła
- Toca Race Driver 3
- Unreal Anthology
No i nadmienię jeszcze, że pomimo, iż gry są umieszczone w tandetnych, wielkich, tekturowych pudłach, to w środku znajdziemy poręczniejszy DVD Box. A może trafić się i pudełko np. z Extra Klasyki, jak i te premierowe (ze wszystkimi jego dobrodziejstwami) Warto więc pobuszować.
- Colin McRae Rally 2005
- Dead Reefs
- Toca Race Driver 3
- Unreal Anthology
- Sega Rally
Jeszcze te rzeczy, oprócz wymienionych na początku, widziałem tam w koszyku. Dzięki Tokarze za rzeczowe uzupełnienie
- Colin McRae Rally 2005
- Dead Reefs
- Toca Race Driver 3
- Unreal Anthology
- Sega Rally
Jeszcze te rzeczy, oprócz wymienionych na początku, widziałem tam w koszyku. Dzięki Tokarze za rzeczowe uzupełnienie
Też kupiłem Gears of War i jeszcze Gothic 2 na dokładkę. Chciałem BlackSite do kompletu, ale po grudniu pustki i wątpię, żeby planowali dostawę. Za Biedronką w sumie nie przepadam, ale ta oferta mile mnie zaskoczyła.
Te promocję są super. Zakupiłem ostatnie pudełka Fable, Sagi Icewind Dale i czarną edycję Painkillera. Leżały w koszu jak bułki. Co prawda że w środku pudełka metr na metr była sama płyta, ale za to w środku dysku było co trzeba. Instrukcja, solucja i poradnik plus kilka modów, soundtrack do odsłuchania i galeria (co najmniej w Icewindzie)
A w mojej biedronce był tylko zestaw gier podany przez Wiktula.Zakupiłem Two Worlds i nawet nie żałuję .
Użytkownik Obserwator dnia sobota, 20 sierpnia 2011, 21:03 napisał
A w mojej biedronce był tylko zestaw gier podany przez Wiktula.Zakupiłem Two Worlds i nawet nie żałuję .
Sam się zastanawiam, dlaczego ten tytuł nie obił mi się o uszy wcześniej. Ma świetną grafikę i dość przystępną fabułę, a świat jest bardzo ciekawy. A samych błędów, jakie mu się zarzuca, nie zauważyłem albo nie były zbyt rażące. Chyba zadziałał tani marketing. Na szczęście przy drugiej części zrobiono to lepiej.
Cytat
U mnie było: Two Worlds, Dawn of War II, Painkiller: Ressurection, Postal X, Dungeon Lords i Wheelman... i nie były to bynajmniej wersje boxowe.
Sosna strasznie tego Tobie zestawu zazdroszczę . U mnie nie było Dawn of War II grrr...