[Risen] Zal Zaran

Albo zastrzelic go z luku przez zamknieta krate zanim polozy sie popiersie na ołtarzyku....znacznie prosciej chyba???
Odpowiedz
Nie grałem łucznikiem, kusznikiem lub magiem, więc znacznie szybszym sposobem była bezpośrednia walka z nim. I przypuszczam, że wielu preferuje podobny styl gry, bo gra wojownikiem wyuczonym w walce toporem lub mieczem jest znacznie prostsza.
Odpowiedz
Walka z nim z zasady jest trudna. Może nie ma takiej super ochrony, ale atak ma bardzo dobry i często "czysty", czyli trafia w momencie gdy my chcemy to zrobić. Ma dobrze rozwiniętą tą część walki, że potrafi zablokować cios w takim momencie, w którym żaden inny Saurian by tego nie zrobił. Innymi słowy cholernie dobrze walczy, ciosy osłania, ale przyjmuje je bardzo kiepsko.
Odpowiedz
Ammon

Bzdura, pakowałem przez całą grę tylko w miecz. Łuk przy sobie nosiłem głównie do wciskania przełączników, a także by kogoś wywabić się przydawał. Potem otrzymałem za zadanie łuk kościany, dość mocny, zero doświadczenia, niecałe 60 pkt zręczności i go ubiłem chyba 15-20 strzałami i gitara.
Odpowiedz
← Artykuły

[Risen] Zal Zaran - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...