Nowe okładki Mass Effect 2

Na łamach bloga BioWorld pojawiły się grafiki nowych okładek gry Mass Effect 2 na PC oraz Xbox 360. Oto one:

mass effect 2, okładkamass effect 2, okładki

Jak dla mnie mogliby tam wstawić samego Sheparda i by wystarczyło.

- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?

- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?

- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.

- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Odpowiedz
A jak dla mnie poza kobitką to te postacie zbędne. Jak gra dobra, to i wystarczy czarne tło z tym lekko kolorowym tytułem
Znalazłem jedyne źródło i cel wszelkiej racji
Odpowiedz
Cou, jeżeli chcesz mnie sprowokować, to jesteś na dobrej drodze. Za tekst "Jak gra dobra" powinieneś zawisnąć i być przestrogą dla innych. ;p
Odpowiedz
Mmmm... Ta pani to chyba lakier do włosów kupuje na wagony... Nie jakaś odkrywcza ta okładka, ale poprzednia wersja też nie jest jakaś cudowna. Ze wszystkich najbardziej mi się podoba edycja kolekcjonerska.
Młodość i niedojrzałość mijają z czasem, ignorancję pokonać można nauką, a pijaństwo trzeźwością, za to głupota jest wieczna. - Arystofanes
Odpowiedz
O tak, kolekcjonerka wygląda świetnie.
- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?

- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?

- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.

- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Odpowiedz
Jeszcze jedna wzmianka: planeta w tle to Tuchanka, miejsce, gdzie przed wynalezieniem broni palnej najczęstszą przyczyną zgonu było zjedzenie przez drapieżnika. Po odkryciu broni palnej - śmierć na skutek postrzału. Na miejscu okładkowego trio, ilekroć znalazłbym się na rodzinnej planecie Krogan, rozglądałbym się na wszystkie strony, zamiast dramatycznie skupić wzrok w jednym punkcie.
Młodość i niedojrzałość mijają z czasem, ignorancję pokonać można nauką, a pijaństwo trzeźwością, za to głupota jest wieczna. - Arystofanes
Odpowiedz
Nowe okładki zdecydowanie lepsze, do starych. I fakt, kolekcjonerska najlepsza. Chyba ją nabędę...
Odpowiedz
Też bym nabył, ale cena dość skutecznie odstrasza... Szczególnie, że w wersji kolekcjonerskiej nie ma ponoć ani koszulki, ani żadnego porządnego plakatu, ani nawet podkładki pod mysz... W porównaniu z innymi kolekcjonerkami cienko...
Odpowiedz
Ja do tej chwili myślałem, że te okładki to jakieś fanowskie dzieło, które się nie pojawi na pudełku z grą. Obrazek z edycji kolekcjonerskiej przyciąga oko, bo w bardzo efektowny sposób przedstawia to, co może spotkać Sheparda na sam koniec.
Odpowiedz
Mogliby wywalić Thane\'a... i laskę... i po namyśle Sheparda też. Wstawiliby Subejct Zero i gra gitara. Ale bez Thane\'a, proszę.
Odpowiedz
← Nowości

Nowe okładki Mass Effect 2 - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...