[MUZYKA] Linki godne polecenia
Jak już zacząłem z kalibrem to skończe:
Kaliber 44 - To czyni mnie innym od was wszystkich
Kaliber 44 psychoza
Kaliber 44 - To czyni mnie innym od was wszystkich
Kaliber 44 psychoza
Mortton, nie leć całą ich dyskografią. Jak chcesz, to załóż o nich oddzielny temat.
Ten Years After - I'd love to change the world. Gdyby nagrywali mniej bluesa, a więcej kawałków tego typu, to dzisiaj pewnie słuchano by ich równie często, co Zeppelinów albo Floydów.
Ten Years After - I'd love to change the world. Gdyby nagrywali mniej bluesa, a więcej kawałków tego typu, to dzisiaj pewnie słuchano by ich równie często, co Zeppelinów albo Floydów.
Na życzenie:
Nie wiem czy było a jeśli tak to przepraszam :Led Zeppelin-Stairway to Heaven
Nie wiem czy było a jeśli tak to przepraszam :Led Zeppelin-Stairway to Heaven
No to co, że jutro musisz wstać, jak zazwyczaj. No to co, że tata będzie zły, będzie krzyczał.
To tak na przekór Kresselackowi, a teraz już właściwie to, co chciałem zamieścić:
Arclight - Something Between Us
To tak na przekór Kresselackowi, a teraz już właściwie to, co chciałem zamieścić:
Arclight - Something Between Us
E, przynudzacie.
Z cyklu dobrych pomysłów i świetnych wykonań - zespół, który nagrał utwór (nie ten, inny) do pewnej bardzo znanej i zasłużonej dla gatunku gry. A poniżej kolejny utwór z bardzo udanym teledyskiem.
Carrnival of Rust
Z cyklu dobrych pomysłów i świetnych wykonań - zespół, który nagrał utwór (nie ten, inny) do pewnej bardzo znanej i zasłużonej dla gatunku gry. A poniżej kolejny utwór z bardzo udanym teledyskiem.
Carrnival of Rust
Lou Reed - Perfect Day. Piękny, nastrojowy utwór. Wykorzystanie go w "Trainspottingu" było strzałem w dziesiątkę. Co do sceny z zapaścią, to jest to jedna z najlepszych, jakie w życiu widziałem.