Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 2320
Klasa: Krasnolud
W realu? Nie możemy w Tesco, miałbym bliżej...
Ale serio, jak do licha grać sesję przez forum?
Dzisiaj podzielę się z wami opowieścią o hipokryzji, kłamstwach i małych dzieciach.
Jak wszyscy dobrze wiedzą, nam Szajt został wykopsany z gry. I pewnego pięknego dnia, dostałem na forum taką oto wiadomość:
Cytat
Po namyśle uznałem, że dobrze zrobiłeś usuwając mnie. I to dla mnie samego. Chociaż szkoda mi konta, które tak długo pielęgnowałem, to przynajmniej już nie ryzykuję uzależnienia od zabawy oraz kontaktu z niektórymi idiotami. A więc dzięki, Rang.
Pozdrawiam.
Szajt! Z twoich ciągłych powrotów wnioskuję, że jednak skasowałem cię zbyt późno i uzależnienie jednak się rozwinęło. Zatem nie dziękuj mi, bo zawiodłem... Ale postaram się jak mogę, byś pozostał na odwyku, chociaż tak mogę ci jeszcze pomóc...
Jeździec Mroku
Ilość postów: 10922
Klasa: Mroczny Rycerz
Sucharowo, Rang, sucharowo. Ale z braku laku...
- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?
- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?
- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.
- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Demonolog
Ilość postów: 364
Klasa: Demonolog
Ew. ja mógłbym spróbować coś sklecić, ale ze względu na szkolę mam prawdziwą zapaść pomysłów. Dodatkowo pewno było by olać mechanikę całkowicie. Wolałbym też grać przez gg.
[Dodano 23 września:]
Mógłbym coś poprowadzić, ale niestety mam czas tylko w piątki 19-22. Szkoła...
[url="www.shit-happens.cba.pl"]Takie tam...[/url]