Punkty zdobywa się:
1. Za codzienne zalogowanie się dostajemy 2 punkty.
2. Za zaproszenie kogoś znajomego dostajemy 2 punkty.
3. Za różne specjalne eventy (gry/muzyka/filmy) dostajemy nawet do 60 punktów
4. Za odpowiadanie na codzienne pytania (dailes) dostajemy od 2 do 10 punktów (zazwyczaj raczej 2 )
Co najciekawsze pod zdobyciu 20 znajomych WSZYSTKIE zdobywane punkty są mnożone x2. Czyli za wejście, znajomego i pytanie po 4. itd.
Sens rejestracji:
Jak ktoś nawet nie chce się w to bawić to warto zarejestrować konto i zagrać w grę na starcie (łapanie deseczką punktów), bo za zdobyte w niej max. 60 punktów można już kupić sobie pendrive'a 4GB. Za darmo w zasadzie. A jak komuś się będzie chciało to może przez kilka tygodni dozbierać na PSP czy inne MP4. Lepsze to niż 2$ na Buxach, prawda?
Wysyłka do Polski: jest możliwa bez opłat! Nie płacimy za żadne cła itd. - przesyłka jest traktowana jako "prezent".
Wiarygodność:
Stu procentowa, jako że Lockerz jest prawdziwą firmą. Jest finansowany przez Liberty Media, jedną z największych firm medialnych w USA. Szefem Executive Officer Lockerz jest Kathy Savitt, były zarządca wAmazon.com i American Eagle Outfitters. Do tego w necie są setki filmików z rozpakowania paczek od nich.
Co my mamy z zaproszonych: marne 2 punkty na początku. Ale jest coś takiego jak Z-lista, po 20-stu zaproszonych dostajesz koszulkę gratis i wszystkie zdobywane od tej chwili punkty x2.
Prosiłbym zainteresowanych o podanie mi na PW lub gdziekolwiek indziej maila -zaproszenie wyślę od ręki. Ostrzegam jednak, że np. z pocztą @wp.pl się nie lubi i jeśli ktoś ma w tej domenie to polecam utworzyć sobie @wp.eu (za darmo, w opcjach gdzieś to jest) - dochodzi na pewno, na skrzynkę z @wp.pl (dwa adresy do jednej skrzynki przypisane).
To jak, jest ktoś chętny? Tak tylko zareklamuję, że na Insi wielu się zainteresowało sprawą bliżej. A jak swoją Z-listę uzbieram to chętnie "odstąpię" następnych chętnych kolejnej osobie, każdy chce mieć swoją w końcu, prawda?
Mam nadzieję, że nikt nie traktuje tego jako reklamy.
No i korzystając z okazji chciałem się przywitać: Mateusz "Reynevan" Olszewski, a kilka osób może mnie kojarzyć choćby z Insimilionu. Witam i mam nadzieję, że zagrzeję miejsca.