Złodziej Cienia
Ilość postów: 5239
Klasa: Złodziej
Dochodzisz do drugiej grupy. Edytuję posta.
Ps. Czy ktoś już zorganizował sobie grę?
Złodziej Cienia
Każda z ekip startuje niezależnie. Jeśli jutro szaska i maeg będą przy kompach, to nasz grupa może nawet jutro.
Mistrz Jedi
Ilość postów: 1504
Klasa: Jedi
Favar będę miał parę pytań zanim zagramy. Na Gadu, ok?
Arcymag
Ilość postów: 2899
Klasa: Drow
Ej, moment, to ma być taki 4-osobowy mecz każdy na każdego, czy może każdy z każdym walczy 1 vs. 1, a potem robimy bilans wygranych i przegranych?
Złodziej Cienia
Wszyscy na wszystkich. bądźmy realistami, nie uda nam się zrobić jakiegoś superwyszukanego turnieju. Kto wygra, awansuje do finału.
Jeździec Mroku
Ilość postów: 10922
Klasa: Mroczny Rycerz
Sądzę, że z Marudasem i Lav nie będę miał problemu się umówić, więc możemy jechać z tym koksem ;p
- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?
- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?
- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.
- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Złodziej Cienia
Ok, dobra, nie mozemy się zgrać.
Hm.
Co moja grupa powie na sobotę, 19?
Złodziej Cienia
Jesli uznajecie mnie za jakiegoś wielkiego organizatora to się mylicie. Sami się zainteresujcie, sami napiszcie do swoich przeciwników.
Neonita
Ilość postów: 66
Klasa: Wampir
ja posłałem do wszystkich. jedna osoba odpowiedziała, umawialiśmy się trzy razy, ale nie udało się, więc dałem sobie spokój na jakiś czas...
Złodziej Cienia
Odświerzam. Mam czas w przyszły weekend. Kto ma? ;D