[GII] Jaka jest wasza ulubiona runa?
Magiem zbyt wiele nie grałem, za to od paladyna jestem specem. Zrobiłem nawet paladyna z dużą ilością many. Owszem, święty pocisk jest bardzo efektywny. Ork pada po dwóch strzałach, jaszczuroczłek takze. Do tego jest niezły na smoki. Powiedzmy, że straciłeś trochę życia i musisz sie wycować. Święty pocisk jest własnie na takie sytuacje. Zdołasz zwiać i do tego jeszcze kogoś zabijesz
Użytkownik Strażnik dnia Aug 31 2005, 06:17 PM napisał
Magiem zbyt wiele nie grałem, za to od paladyna jestem specem. Zrobiłem nawet paladyna z dużą ilością many.
Ja jestem specjalistą od Najemników :mrgreen: stąd z resztą mój nick. Magiem grałem tylko dwa razy . Co do run to przydatna jest też "Tafla lodu" zamraża wszystkich na około a do tego fajnie wygląda
niema to jak deszcz ognia ... wymiata i tyle, i bryla lodu (czy jakos tak bo dawwno niegralem )
przydala mi sie na kruka w dodatku... 12 lev i zabilem kruka bez problemu
przydala mi sie na kruka w dodatku... 12 lev i zabilem kruka bez problemu
Ja mam trzy:
-Deszcz Ognia - Armageddon! Mój ulubiony czar. Duże obrażenia, i jest aktywny przez kilka sekund. Można w tym czasie gonić uciekających, a oni ciągle otrzymują obrażenia. Świetne!
-Fala Śmierci - Przydatne jak otoczy cię grupka orków lub innego plugawstwa.
-Większy piorun - Fajny efekt - Najpierw leci zwykły pocisk podobny do błyskawicy, a kiedy zdderzy śię z celem, to z nieba uderza piorun. Świetne!
-Deszcz Ognia - Armageddon! Mój ulubiony czar. Duże obrażenia, i jest aktywny przez kilka sekund. Można w tym czasie gonić uciekających, a oni ciągle otrzymują obrażenia. Świetne!
-Fala Śmierci - Przydatne jak otoczy cię grupka orków lub innego plugawstwa.
-Większy piorun - Fajny efekt - Najpierw leci zwykły pocisk podobny do błyskawicy, a kiedy zdderzy śię z celem, to z nieba uderza piorun. Świetne!
Masowe Zniszczenie jest najlepsze zabija chyba każdego.Jak zrobiłem tą rune to od razu na próbe użyłem jej w krypcie za farmą Onara na wszystkie szkielety i Inubisa...1 strzał i cała sala nie żyła.Przedtem się trudziłem Deszczem Ognia ale mag(nie jeden) mnie zamrażał a reszta biła.