Gość_Kliff*
Moja postać jest na etapie rozmowy z Ravelą. Czytałem na temat tego jak różne korzyści można osiągnąć w tej rozmowie. Jestem magiem 12 poziomu (obie specjalizacje w byciu magiem) i gdy proszę o trening w arkanach sztuki, pojawia się pierwszy niepokojący objaw. W odpowiedzi na początek jej porady mam zdublowaną opcję odpowiedzi "Zamknij oczy i słuchaj.". Bez względu na to którą opcję wybiorę, ta częśc rozmowy kończy się tym, że dostaję ziarna i naszyjnik z ziaren, ale nie dostaję żadnego doświadczenia. Z tego co czytałem w poradnikach powinienem w tej sytuacji dostać 120'tys doświadczenia, a tu zonk. Czy to znany błąd? Da sięmu jakoś zaradzić? Nie uśmiecha mi się ot tak dostać 120 tysięcy w plecy.
Dodatkowa informacja #1: Gram w wersję wydaną parę miesięcy temu przez CD Project.
Dodatkowa informacja #2: Wcześniej tę rozmowę odbyłem magiem na poziomie 11 (cofnąłem się do wcześniejszego save'a po tym jak przeczytalem, że będąc magiem poziomu minimum 12 dostaje sięwiększy bonus doświadczenia, a że byłem tuż przed awansem to zdobyłem trochędoświadczenia zabijając kilka dodatkowych larwali w PodSigil), i w tamtej rozmowie dostałem 90'000 punktów doświadczenia, nie było też chyba zdublowanej opcji dialogowej.
Pomocy!
Dodatkowa informacja #1: Gram w wersję wydaną parę miesięcy temu przez CD Project.
Dodatkowa informacja #2: Wcześniej tę rozmowę odbyłem magiem na poziomie 11 (cofnąłem się do wcześniejszego save'a po tym jak przeczytalem, że będąc magiem poziomu minimum 12 dostaje sięwiększy bonus doświadczenia, a że byłem tuż przed awansem to zdobyłem trochędoświadczenia zabijając kilka dodatkowych larwali w PodSigil), i w tamtej rozmowie dostałem 90'000 punktów doświadczenia, nie było też chyba zdublowanej opcji dialogowej.
Pomocy!