Projekt ten ma być jedynym w swoim rodzaju arcydziełem, dla takich maniaków jak ja jest to skarb nieoceniony. Dlatego wykonawca który stworzy to dzieło może zrobić z nim potem co chce czy to sprzedawać innym maniakom czy ma inny pomysł. Jeśli ktoś czuje i wie że jest w stanie stworzyć ten mały geniusz proszę mi wysłać emaila z małą próbką (domek czy coś by sprawdzić czy osoba na pewno rozumie klimat który ma panować w tym modzie) i ceną jaką ta osoba by chciała za cały mod i czasem mniej więcej jaki by zajął tworzenie tego. Proszę by ceny nie były zbyt wysokie bo niestety nie mam zbytnio dużo oszczędności.
Proszę pisać tylko na email Shifan@wp.pl
GŁÓWNY PROJEKT:
Prosiłabym by wszystko można było przenosić i wywalać , a rzeczy które by się zabrało (nie chodzi o sklepy) nie wznawiały się np. ukradnę wracam a tu znowu jest co ukraść.
Strony o których pisze na dole to np. przy wejściu osiedle a z tyłu plaża.
Ludność:
Jeśli znacie Państwo mod partners , można się całować , przyjaźnić itd. Chciałabym by wszyscy ludzie mieli właśnie takie coś, również companion share, prosiłabym by postacie były ładne, i kilka postaci z anime: Bleach, Naruto, Fullmetal Alchemist, mogą być również z innych jeśli Państwo znacie, zależy mi by były i kobiety i mężczyźni, ogólnie dodać nie koniecznie z anime mod z dziećmi najlepiej 1-2 letnich, a co za tym idzie ciuszki w sklepie.
Mój Zamek (Czyli głównej postaci):
Może być zrobiony w stylu Solstheim Castle ( ogólnie styl tej Pani bardzo mocno mi się podoba) muzyka typowa dla stylu jaki ta pani umieściła, a jeśli nie znacie tego modu to wtedy jakiś pogodny zamek (typu disney Lol). A oto pomieszczenia:
Kuchnia a w niej osobne pomieszczenia na kolekcję win (winiarnia), pojemniki podpisane z ziołami, ogólnie szafki na sztućce itd.
Kwatery pracownicze
Pokój treningowy (Zawody itd., manekiny, tarcze)
Zbrojownia: Pełno manekinów.
Basen (duży i zadbany w kafelkach), obok sauna i półeczki na ręczniki.
Biblioteka
Pokój Tańca (Piękne kobiety grające i tańczące, możliwość zmiany tempa muzyki z wolnych pieśni na szybsze i wtedy i tancerki szybciej tańczą , oczywiście pamiętać o companion share bym mogła ciuchy zmieniać)
Łazienka (wanna, prysznic, ubikacja, półki na szampony, ręczniki i mydła)
Ogród: Sporych rozmiarów pod gołym niebem, oczko wodne i mały wodospadzik i jakaś na boku fontanna.
Pokój Gł. Postaci (Wejście na pomieszczenie z prywatnymi manekinami), szafki, duże łóżko, ogólnie według własnego uznania zrobić co się uważa za dobre.
Laboratorium/ Pokój Alchemiczny
PIERWSZA STRONA: Osiedle
Sklepy zrobione coś a’la typowe domeczki z czerwonym dachem , ładne i zadbane, można dodawać według własnego uznania co się chce. Mieszkania obojętnie w jakim stylu byle nie odpychające.
Ogromny Sklep z Zbrojami, Bronią, Ubraniami lub jeśli ktoś woli to 3 osobne, a teraz co maja mieć: Dział Zbroje: zwykłe, te lepsze można też zmieniać szklane na różne kolory nie zależy mi na sile czy coś tam tylko wygląd, Dział Broń: zwykła i ta lepsza, Dział Odzież: Zwykłe
(piżama) , Eleganckie (piękne suknie, garnitury), Cosplay’e anime (Proszę nie zapomnieć o dziecięcych ciuszkach i butach ale stroje mogą być w całości by się z tym nie bawić, ale również według państwa uznania.
Piekarnia: bułki, chleb, jakieś ciastka, rogale
Mięsny: kurczaki, świnie itd.
Zielarski
Kosmetyczny czy jakoś tak : Szampony, ręczniki, mydła itd.
Meblowy: Pościele, poduszki, lampiony, świece, obrazy, zabawki, książki.
Warzywniak: Owoce (banany ,pomarańcza ,jabłka itd.) Warzywa (Marchew, Ziemniaki, Kalafior, Sałata)
Zoologiczny (króliki, psy, koty, rybki które można np. wrzucić do oczka wodnego w ogrodzie)
Kwiaciarnia: Kwiaty (róża, słonecznik itd.,) Drzewa (Bez, Kwiat wiśni)
Winiarnia (miód, piwo, wina, napoje).
Mieszkania ludności.
TRZECIA STRONA: Plaża
Ładna, zadbana z muszelkami plaża, biegające dzieci i rodzina.
Budki z strojami kąpielowymi,
Z napojami,
Palmy z kokosem do zbierania
Hotel 5-gwiazdkowy.
Proszę o Opinie i Odpowiedz .
Proszę pisać tylko na email Shifan@wp.pl
GŁÓWNY PROJEKT:
Prosiłabym by wszystko można było przenosić i wywalać , a rzeczy które by się zabrało (nie chodzi o sklepy) nie wznawiały się np. ukradnę wracam a tu znowu jest co ukraść.
Strony o których pisze na dole to np. przy wejściu osiedle a z tyłu plaża.
Ludność:
Jeśli znacie Państwo mod partners , można się całować , przyjaźnić itd. Chciałabym by wszyscy ludzie mieli właśnie takie coś, również companion share, prosiłabym by postacie były ładne, i kilka postaci z anime: Bleach, Naruto, Fullmetal Alchemist, mogą być również z innych jeśli Państwo znacie, zależy mi by były i kobiety i mężczyźni, ogólnie dodać nie koniecznie z anime mod z dziećmi najlepiej 1-2 letnich, a co za tym idzie ciuszki w sklepie.
Mój Zamek (Czyli głównej postaci):
Może być zrobiony w stylu Solstheim Castle ( ogólnie styl tej Pani bardzo mocno mi się podoba) muzyka typowa dla stylu jaki ta pani umieściła, a jeśli nie znacie tego modu to wtedy jakiś pogodny zamek (typu disney Lol). A oto pomieszczenia:
Kuchnia a w niej osobne pomieszczenia na kolekcję win (winiarnia), pojemniki podpisane z ziołami, ogólnie szafki na sztućce itd.
Kwatery pracownicze
Pokój treningowy (Zawody itd., manekiny, tarcze)
Zbrojownia: Pełno manekinów.
Basen (duży i zadbany w kafelkach), obok sauna i półeczki na ręczniki.
Biblioteka
Pokój Tańca (Piękne kobiety grające i tańczące, możliwość zmiany tempa muzyki z wolnych pieśni na szybsze i wtedy i tancerki szybciej tańczą , oczywiście pamiętać o companion share bym mogła ciuchy zmieniać)
Łazienka (wanna, prysznic, ubikacja, półki na szampony, ręczniki i mydła)
Ogród: Sporych rozmiarów pod gołym niebem, oczko wodne i mały wodospadzik i jakaś na boku fontanna.
Pokój Gł. Postaci (Wejście na pomieszczenie z prywatnymi manekinami), szafki, duże łóżko, ogólnie według własnego uznania zrobić co się uważa za dobre.
Laboratorium/ Pokój Alchemiczny
PIERWSZA STRONA: Osiedle
Sklepy zrobione coś a’la typowe domeczki z czerwonym dachem , ładne i zadbane, można dodawać według własnego uznania co się chce. Mieszkania obojętnie w jakim stylu byle nie odpychające.
Ogromny Sklep z Zbrojami, Bronią, Ubraniami lub jeśli ktoś woli to 3 osobne, a teraz co maja mieć: Dział Zbroje: zwykłe, te lepsze można też zmieniać szklane na różne kolory nie zależy mi na sile czy coś tam tylko wygląd, Dział Broń: zwykła i ta lepsza, Dział Odzież: Zwykłe
(piżama) , Eleganckie (piękne suknie, garnitury), Cosplay’e anime (Proszę nie zapomnieć o dziecięcych ciuszkach i butach ale stroje mogą być w całości by się z tym nie bawić, ale również według państwa uznania.
Piekarnia: bułki, chleb, jakieś ciastka, rogale
Mięsny: kurczaki, świnie itd.
Zielarski
Kosmetyczny czy jakoś tak : Szampony, ręczniki, mydła itd.
Meblowy: Pościele, poduszki, lampiony, świece, obrazy, zabawki, książki.
Warzywniak: Owoce (banany ,pomarańcza ,jabłka itd.) Warzywa (Marchew, Ziemniaki, Kalafior, Sałata)
Zoologiczny (króliki, psy, koty, rybki które można np. wrzucić do oczka wodnego w ogrodzie)
Kwiaciarnia: Kwiaty (róża, słonecznik itd.,) Drzewa (Bez, Kwiat wiśni)
Winiarnia (miód, piwo, wina, napoje).
Mieszkania ludności.
TRZECIA STRONA: Plaża
Ładna, zadbana z muszelkami plaża, biegające dzieci i rodzina.
Budki z strojami kąpielowymi,
Z napojami,
Palmy z kokosem do zbierania
Hotel 5-gwiazdkowy.
Proszę o Opinie i Odpowiedz .