[GII] Przyjaciel w G2
Przyjaciel
Milten (14 głosów [18.18%])
Wilk (1 głos [1.3%])
Gorn (21 głosów [27.27%])
Angar (1 głos [1.3%])
Lester (0 głosów [0%])
Lee (11 głosów [14.29%])
Lares (1 głos [1.3%])
Xardas (3 głosy [3.9%])
Diego (25 głosów [32.47%])
Ja polubiłem najbardziej Diego za nieocenioną pomoc w G1, szkoda, że pełni taką niedużą rolę w G2. To była to miłość od pierwszego wejrzenia
Mam dylemat albo Diego albo Gorn wszyscy sa zajefajni ale te dwie postacie lubie najbardziej hmmmm...a wybieram....Diega bo byl z nami przez caly G1 i w G2 troche ale byl i bardzo pomogl w swiatyni beliara w G3 wiecej przydaje sie Gorn ale potsomywojac Dego bardziej sie przydaje."przydaje" nie chodzi o to ze lubie go tylko dlatego ze sie "przydaje" ale dlatego ze z nim jest najwiekrzy kontakt w G1 i G2 i dlatego sie doniego przywiazalem
PS: troche rzalowalem ze wykupilem Gorna bo kasy szkoda bylo a za Diega kazda kase bym dal
PS: troche rzalowalem ze wykupilem Gorna bo kasy szkoda bylo a za Diega kazda kase bym dal
Jak dla mnie, to najlepszym przyjacielem, był, jest i będzie Diego. Bardzo pomocny. To on udziela nam pierwszych wskazówek, kiedy to lądujemy w koloni. Uczy nas różnych umiejętności, m.i.n. zręczność, siła itp. Jest świetnym, chytrym i sprytnym złodziejem. W drugiej części to my mu pomagamy. Tzw. Znajdujemy mu jego sakiewke ze złotem.
Na drugim miejscu usadowiłbym Lee. Był niegdyś generałem armi królewskiej. Świeny wojownik.
Lubię też resztę, ale tych najbardziej.
Pozdrawiam, Anioł Stróż, AS.
Na drugim miejscu usadowiłbym Lee. Był niegdyś generałem armi królewskiej. Świeny wojownik.
Lubię też resztę, ale tych najbardziej.
Pozdrawiam, Anioł Stróż, AS.
Zagłosowałem na Xardasa, bo przecież bez niego dalej byśmy se leźeli pod kamieniami a smoki niszczyłyby świat
ja zagłosowałem na diega!!!Zawsze nam pomagał i wogóle fajnie się z nim gadało
Za największych przyjaciół beza uznał bym Diego i Gorna. Obaj pomagali bezimiennego nie chcąc (w większości przypadków ) czegoś w zamian. Ostatecznie wybrałem Gorna bo :
- jest silny
- jest pocieszny (jego teksty zawsze przypadały mi do gustu )
- jest najemnikiem a to DUUUŻY plus
Nie wliczyłem tu Miltena bo ostatecznie pomógł naszemu bohaterowi z Urizjelem, ale sam dobrze wiedział ze nie będzie miał przez to problemów a to był jedyny taki akt serdeczności z jego strony, reszta to przypadki i zbieżność sytuacji ...
- jest silny
- jest pocieszny (jego teksty zawsze przypadały mi do gustu )
- jest najemnikiem a to DUUUŻY plus
Nie wliczyłem tu Miltena bo ostatecznie pomógł naszemu bohaterowi z Urizjelem, ale sam dobrze wiedział ze nie będzie miał przez to problemów a to był jedyny taki akt serdeczności z jego strony, reszta to przypadki i zbieżność sytuacji ...
Zagłosowłem na Lee bo jest najlepszą postacią w Gothicu.A w 3 wygląda .......... [ocenzurowano]
Zagłosowałem na Diega. Bardzo dużo pomagał nam od samego początku przygody z Gothic'iem, jak i w 2giej części. Co prawda w 2giej jak dla mnie zachowywał się trochę inaczej niż w 1szej części (jakby musiał, a nie chciał ) ale i tak największa pomoc jest od niego .