[Drakensang: The Dark Eye] Ciekawostki

JEsli sie nie kupi goblina to nii z tych przedmoitów, bo to on rozwala ścianę dzielącą sekretny pokój od reszty piwnicy.
Pozdrawiam
Odpowiedz
A mój goblin nie chce się przebić i tak czekałem... czekałem i nic nawet zrobiłem jeden rozdział i nic.
Co mam zrobić ? P.S. Mój Boorownghount nie ma tyle żeczy co w solucji ??? o co kaman.
Odpowiedz
Czy w ogrodzie Rezydencji Ardo da się sadzić nowe rośliny ? Bo pełno tam doniczek i Majordomus mówi żebym przynosił nowe nasiona.
Odpowiedz
Więc tak

Co do płantnerza on ma dobre zbroje od Rozdziału z tallon

A do nasion to po prostu zagadaj i bedzie zasiane po 1 rozdziale w twoim ogrodzie
Odpowiedz
Jest jeszcze Ester egg
mianowicie

mamy dranora w drużynie idziemy z nim do więzienia i tam jest.... tak zgadliście Dranor
Odpowiedz
CIEKAWOSTKI:

1) Możemy okraść brata Saliny w Avestrue - zdobędziemy Wisior Saliny. W Murolosh możemy wisior sprzedać fanowi Saliny za 10-15 dukatów

2) Goblin Przebija się dopiero w którymś rozdziale (gdy dotrzesz do Tallon, powinien już się przebić)

3) Na ścianach rezydencji Ardo wiszą ciekawe portrety (m. in. Cano), co jest nawiązaniem do prequela. Ciekawe, że Cano nie opowiedział córeczce o swoich przygodach

4) Gdy mamy w ekwipunku Głowę Japhura to w rozmowie z majordomusem automatycznie wieszamy ją nad drzwiami (podobno da się zamiast niej głowę Linnorna) w zamian za kilka XP.

5) rozmowy miedzy Forgrimem a Rhulaną również są arcyciekawe.
Odpowiedz
← Artykuły

[Drakensang: The Dark Eye] Ciekawostki - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...