Jesteś wampirem- masz nadzywaczjne umiejętnosc, nadzwyczajne zalety i nadzwyczajne wady. Problemy rozwiązujesz an rózne sposoby...
Jesteś wilkoałkiem- w pewnym momencie twój wzrost wzrasta o 250% to samo dzieje się z masą. Masz wytrzymałość hummera i bez problemów potrafisz gołymi pięsciami rozwalić mur....
Wolę wilkołaki- zresztą nietrudno się skapnąc po moim profliu. :mrgreen: Stworzenia silne emocjoalne i agreswyne... Choć fakt system jest troszke węższy jeśli chodzi o rozwiązywania zadań niż w przypadku gry wampirem.
Cytat
Za sto lat twoje prochy będa rozwiane po całym globie podczas gdy ja bedę napawał się jego urokami. Pamiętaj o tym za każdym razem gdy będziesz wyrywał kolejną kartkę z kalendarza, która dla mnie jest zwykłym kawałkiem makulatury.
Z łaski Heliosa to ja chodzę w skąpanym słoniecem, świetle dnia. To ja jestem obrońcą ziemi-matki- a nie pasożytem który każdy dzień swojego bytowania przypłaca uzależnieniem od krwi.
Cytat
O i to jest argument Niestety ale wilkołakom nie jest dane spróbować wieczności
Jakto nie? Zaprawdę powiadam ci że jeśli ja nieskonicze dzieła zrobią to moje dzeci. Jeśli nie moje dzeci to moje wnuki... Ja umre, wataha zostanie. Moja siła, wiedza i wreszcie geny zgromadzone w ciągu zycia, posłużą dla całego klanu. W przeciwieństwie do was jesteśmy istotami zyjącymi które potrafią się rozmnażać i tak przedłużac i ulepszać łańcuch życia,a nie bytowac niczym wirus.
Grahnar co do prowadzenia sesji w wilka, to musimy się jakoś zgadac- bo jestem chętny. :wink: Z łaski Dzikuna- SALUT ŁAKO. :mrgreen: