[GII] Król Rhobar
Jak sądzicie czy Robar jeszcze żyje ??? Ja myśle że tak , choć gdzieś mówiono że nie wiadomo . Chciałbym się z nim zobaczyć bo myśle że to dobry władca
Nie jest zły , po prostu jest trudna sytuacja w państwie . Nie winiłby go za to , że nie jest Hanibalem (de facto najlepszym wodzem w historii) i jakimś superekonomistą w jednym .
Jasne , że żyje . Po prostu jakiś żul miał niewyprzoną gębę i bredził ... :twist: Tak to jest jak się żyje tylko dla winiaczy
Jasne , że żyje . Po prostu jakiś żul miał niewyprzoną gębę i bredził ... :twist: Tak to jest jak się żyje tylko dla winiaczy
Zgadzam się z Wami , niedługo G III więc nasze wątpliwości zostaną rozwiane Teat uważam za zamkniety.
W G1 dowiadujemy się z grubsza o Robaru i otym jaki był a był nie sumienny i niewierny przyjaciołom przykład Generał Lee w G2 jest plotka iż Robar nie żyje to bzdura on zginie W GHOTIC-u III-jce no w końcu Lee zapoeidział swoją zemste z użyciem Mocnych argumentów.
jako ze temat zostal zamkniety a bardzo mnie zainteresowal i chcialbym zabrac w nim glos postanowilem stworzyc ten dodatek.....
Już otworzyłem i połączyłem - Med
no wiec moje zdanie o krolu robharze oddaje odpowiednio cytaty....
1. ,,podczas dlugich lat swojego panowania krol robhar zdolal pokonac wszystkich wrogow krolestwa....oprocz jednego...."jak mozna sie dac orka bic;/-ja sam bedac paladynem rozwalam kilkanascie na jedna serie bez wiekszej staty zycia -porazka militarna...
2. ,,za taka ilosc rudy krol sprzedalby wlasna zone..." -przesada z patriotyzmem
Już otworzyłem i połączyłem - Med
no wiec moje zdanie o krolu robharze oddaje odpowiednio cytaty....
1. ,,podczas dlugich lat swojego panowania krol robhar zdolal pokonac wszystkich wrogow krolestwa....oprocz jednego...."jak mozna sie dac orka bic;/-ja sam bedac paladynem rozwalam kilkanascie na jedna serie bez wiekszej staty zycia -porazka militarna...
2. ,,za taka ilosc rudy krol sprzedalby wlasna zone..." -przesada z patriotyzmem
Robar chyba żyje, ale niewiadomo. Lee go napewno poszatkuje namałe kawałki! Ale dzięki niemu była kolonia Gi
Naucz sie pisać po polsku.
Naucz sie pisać po polsku.
Użytkownik Norticus_Noctum dnia May 4 2005, 08:37 PM napisał
W G1 dowiadujemy się z grubsza o Robaru i otym jaki był a był nie sumienny i niewierny przyjaciołom przykład Generał Lee
[post="31614"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
No nie wiem. Lee mówił, że Rhobar podejrzewał go o zabójstwo swojej żony. A poza tym nie można powiedzieć, że był on takim znowu wielkim przyjacielem króla - po prostu był generałem, i tyle. Dalej: jeden przykład, który, jak zresztą udowodniłem, był niezbyt trafny, nie może być tak uogólniony, żeby wynikało z niego, że Rhobar był taki dla wszystkich swoich przyjaciół. I to, że jako człowiek jest on zły dla swoich przyjaciół (to tylko przykład - mówiłem już, dlaczego Rhobar zdradził Lee) nie znaczy wcale, że jest on złym królem.
Moim zdaniem Lee nie zabije Robara bo Robar miał by zbyt wielką obstawę i pewnie nie dopuścili by go do niego z powodu że mogą pomyśleć że się zemści. Ale i tak Lee jest wolny bo Lord Hagen go uniewinnił to nie wiem ale to i tak tylko gra ( ale dla mnie najlepsza:P)
I tu was mam!!!!!!!!! Króla Rhorara II widać na obrazie w zamku!!!!!!
Użytkownik emkakafetheelderscrools dnia Nov 9 2006, 04:15 PM napisał
I tu was mam!!!!!!!!! Króla Rhorara II widać na obrazie w zamku!!!!!!
[post="50033"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Chodzi ci o to, że portret Rhobara jest w zamku w GII? No i co z tego? A poza tym skąd wiesz, że na tym obrazie jest akurat Rhobar?
Użytkownik Wojownik ADANOSA dnia Sep 24 2006, 09:05 AM napisał
Moim zdaniem Lee nie zabije Robara bo Robar miał by zbyt wielką obstawę
[post="48535"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Po pierwsze: jak nie zabije jak zabije widzialem to na wlasne oczy.A obstawa nie byla taka trudna raz dwa i po niej
Po drugie ŻYJE
A po trzecie ja go nie lubie bo jak by był na każdej bitwie z orkami to by w ten sposob podtrzymal na duchu Paladynów i by z orkami raz dwa sobie poradzili!!