[GII] Król Rhobar
Jak sądzicie czy Robar jeszcze żyje ??? Ja myśle że tak , choć gdzieś mówiono że nie wiadomo . Chciałbym się z nim zobaczyć bo myśle że to dobry władca
Nie jest zły , po prostu jest trudna sytuacja w państwie . Nie winiłby go za to , że nie jest Hanibalem (de facto najlepszym wodzem w historii) i jakimś superekonomistą w jednym .
Jasne , że żyje . Po prostu jakiś żul miał niewyprzoną gębę i bredził ... :twist: Tak to jest jak się żyje tylko dla winiaczy
Jasne , że żyje . Po prostu jakiś żul miał niewyprzoną gębę i bredził ... :twist: Tak to jest jak się żyje tylko dla winiaczy
Zgadzam się z Wami , niedługo G III więc nasze wątpliwości zostaną rozwiane
Teat uważam za zamkniety.
W G1 dowiadujemy się z grubsza o Robaru i otym jaki był a był nie sumienny i niewierny przyjaciołom przykład Generał Lee w G2 jest plotka iż Robar nie żyje to bzdura on zginie W GHOTIC-u III-jce no w końcu Lee zapoeidział swoją zemste z użyciem Mocnych argumentów.
jako ze temat zostal zamkniety a bardzo mnie zainteresowal i chcialbym zabrac w nim glos postanowilem stworzyc ten dodatek.....
Już otworzyłem i połączyłem - Med
no wiec moje zdanie o krolu robharze oddaje odpowiednio cytaty....
1. ,,podczas dlugich lat swojego panowania krol robhar zdolal pokonac wszystkich wrogow krolestwa....oprocz jednego...."jak mozna sie dac orka bic;/-ja sam bedac paladynem rozwalam kilkanascie na jedna serie bez wiekszej staty zycia
-porazka militarna...
2. ,,za taka ilosc rudy krol sprzedalby wlasna zone..."
-przesada z patriotyzmem
Już otworzyłem i połączyłem - Med
no wiec moje zdanie o krolu robharze oddaje odpowiednio cytaty....
1. ,,podczas dlugich lat swojego panowania krol robhar zdolal pokonac wszystkich wrogow krolestwa....oprocz jednego...."jak mozna sie dac orka bic;/-ja sam bedac paladynem rozwalam kilkanascie na jedna serie bez wiekszej staty zycia
2. ,,za taka ilosc rudy krol sprzedalby wlasna zone..."
Robar chyba żyje, ale niewiadomo. Lee go napewno poszatkuje namałe kawałki! Ale dzięki niemu była kolonia Gi

Naucz sie pisać po polsku.
Naucz sie pisać po polsku.
Użytkownik Norticus_Noctum dnia May 4 2005, 08:37 PM napisał
W G1 dowiadujemy się z grubsza o Robaru i otym jaki był a był nie sumienny i niewierny przyjaciołom przykład Generał Lee
[post="31614"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
No nie wiem. Lee mówił, że Rhobar podejrzewał go o zabójstwo swojej żony. A poza tym nie można powiedzieć, że był on takim znowu wielkim przyjacielem króla - po prostu był generałem, i tyle. Dalej: jeden przykład, który, jak zresztą udowodniłem, był niezbyt trafny, nie może być tak uogólniony, żeby wynikało z niego, że Rhobar był taki dla wszystkich swoich przyjaciół. I to, że jako człowiek jest on zły dla swoich przyjaciół (to tylko przykład - mówiłem już, dlaczego Rhobar zdradził Lee) nie znaczy wcale, że jest on złym królem.
Moim zdaniem Lee nie zabije Robara bo Robar miał by zbyt wielką obstawę i pewnie nie dopuścili by go do niego z powodu że mogą pomyśleć że się zemści. Ale i tak Lee jest wolny bo Lord Hagen go uniewinnił to nie wiem ale to i tak tylko gra ( ale dla mnie najlepsza:P)
I tu was mam!!!!!!!!! Króla Rhorara II widać na obrazie w zamku!!!!!!
Użytkownik emkakafetheelderscrools dnia Nov 9 2006, 04:15 PM napisał
I tu was mam!!!!!!!!! Króla Rhorara II widać na obrazie w zamku!!!!!!
[post="50033"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Chodzi ci o to, że portret Rhobara jest w zamku w GII? No i co z tego? A poza tym skąd wiesz, że na tym obrazie jest akurat Rhobar?
Użytkownik Wojownik ADANOSA dnia Sep 24 2006, 09:05 AM napisał
Moim zdaniem Lee nie zabije Robara bo Robar miał by zbyt wielką obstawę
[post="48535"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Po pierwsze: jak nie zabije jak zabije widzialem to na wlasne oczy.A obstawa nie byla taka trudna raz dwa i po niej
Po drugie ŻYJE
A po trzecie ja go nie lubie bo jak by był na każdej bitwie z orkami to by w ten sposob podtrzymal na duchu Paladynów i by z orkami raz dwa sobie poradzili!!