Zapraszamy do zapoznania się z kodami do gry "Neverwinter Nights"! Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!
[Neverwinter Nights] Kody
W katalogi nie szukaci w nwn.ini tylko w nwnplayer.ini tam ktoś zrobiuł błąd na mam Neverwinter Nights Diamentowa Edycja
Użytkownik pryba222 dnia niedziela, 21 lipca 2013, 01:29 napisał
te kody nie dzialaja ciagle mnie zabijaja i reszta tez
Który kod konkretnie nie działa? Co prawda czasy NWN mam dawno za sobą, ale takie dm_god na nieśmiertelność z raz użyłem i sprawiało się dobrze. Nie sądzę, by kolejne wydania gry zmieniały sposób działania kodów.
Gość_szmatan*
Chyba wiem, o co chodzi z tym "kody nie działają". Kod podany na stronie - "Debug Mode=1" zawiera niepotrzebną spację, powinno być "DebugMode=1", bez odstępów. Doszłam do tego metodą prób i błędów, podobnie jak do tego, że edytujemy Nwnplayer.ini, nie Nwn.ini, bo tam nie ma Game Options.
W każdym razie tak jest w Diamentowej Edycji - nie wiem, jak jest w innych wersjach gry.
W każdym razie tak jest w Diamentowej Edycji - nie wiem, jak jest w innych wersjach gry.
Gość_tuldor88*
Kto potrzebuje kodów do nwn kiedy ma się toolset aurora i możliwość exportu postaci? Jeśli chcecie możecie sobie stworzyć pierścień +12 do wszystkich cech, +20 KP, +20 do rzutów obronnych i niewrażliwość na wszytskie 9 kręgów magii a potem po prostu exportować postać z nim do kampanii single player *shrug*
Gość_Lenka12lat*
Siema, juz wiem co i jak. Trzeba te DebugMode 1 wkleic do pliku 'nwnplayer' a nie 'nwn'. Potem jak juz se wczytamy gre to klikamy tylde (~) i piszemy razem! : DebugMode=1
No a potem juz kody. A akurat pies mi wszedł na klawiature i wcisnął Tab i cos jeszcze i teraz podświetla mi na żółto NPC i bramy lol
No a potem juz kody. A akurat pies mi wszedł na klawiature i wcisnął Tab i cos jeszcze i teraz podświetla mi na żółto NPC i bramy lol