Gość_Motaro*
Mam 2 rozdział , gadałem z Fletchrem i muszę zagadać do kopaczy koło areny w sprawie Neka. Już go znalazłem ( Neka ) a teraz nie wiem z jakim kopaczem gadać ;/
Gość_MAniak*
opis jest spox ale czemu niema nic o urizielu ani o tej najlepszej zbroi
Gość_AVRAM*
sorka już znalazłem bo grę przeszedłem 1 rok temu i zapomniałem że urizela znajduje się w świątyni chrapiącego
Gość_*
Mam problem z świątynią na końcu. Autor poradnika pisze tak: pójdź korytarzem aż do jeziora lawy, na którym jest wysepka z małą świątynią. Wejścia na wschodniej ścianie prowadzi do pokoi, w których prócz demonów są dzwignie. Otwórz wszystkie trzy." Nie mam pojęcia jak otworzyć te drzwi i dostać się do dźwigien.
Gość_maryna*
gdzie moge wbic 5 krąg prosze pomuzcie mi ma 5 rozdzial
Gość_*
Zabierz z niej kamień ogniskujący i księgę. Udaj się do Nowego Obozu i porozmawiaj z Cronosem.
Mam dość nietypowe pytanie ale gdzie jest ten Cronos czy jakoś tak ? jest to 3 rozdział po śmierci Y'berion'a
Gość_gość*
Po dotarciu na miejsce okaże się, że ów nieszczęsny nowicjusz wcale nie zginął, ale - co gorsza - oszalał. Od razu żuci się na ciebie, nie dając szans na bezkrwawe rozstrzygniecie sporu.
a ja tego koesie tam nie mam
Gość_lolek324*
to jest dobre ile razy przeszedłes tą gre?
Gość_oliwier*
Yo! Mam problem roździał4 nie moge miksturki dla orka znaleźć.pomocy!
Gość_oliwier*
elo!Wiem gdzie miksturka leży, idziesz do przyjaciela szamana nie zawracasz do tyłu i prosto jeśli zaważycie drugie przejście to idziecie patrząc się w prawo. jak by co to jest tam ta orkowa miksturka.pozdro!
Gość_oliwier*
piszcie do mnie kiedy chcecie.ale jeszcze mam dużo pomysłów np zabić ryżowego księcia i przejąć pole ryżowe ale jak by co to ja jestem tym gościem co powiedział gdzie leży miksturka w komentarzach i co się pytał o miksturke pozdro
Gość_Oi! Boy*
"Cześć ja mam problem ponieważ gdy mam włożyć miecz do rudy to nie mam miecza jak i skąd go wziąć. Milten stoi przy rudzie lecz ja nie mam miecza bo ma go Xardas a nie mogę go od niego wziąć gdyż nie pisze nic co by było z tym wspólnego." Mam taki sam problem jak kolega ;/ Bardzo bym prosił o pomoc bo wciagnalem sie w gierke a juz nie mam pojecia jak to rozwiazac ;/
Gość_Oi!*
Co najlepsze wydaje mi sie ze wszystkie zadania wykonalem ;/ no nic nie dostalem od Xardassa choc mowi ze daje mi mie mi daje miesz i daje mi miecz i zaklecie i mam gadac z Miltenem kiedy odejdziemy juz z nim na bok i pogadamy idziemy do
tego kopca z ruda a tam dostaje pytanie od Miltena czy mam miecz i zaklecie no a po tym jest walek nie mam
o czym z nim gadac tak samo Xardas ;/ ostatnia sprawa o ktorej z nim rozmawiam to to ze jestem magiem i
moge sobie nie poradzic z wladaniem tym mieczem cos w to sedno No nic pobiegam sobie najwyzej lvl i kregi
ogarne w tym czasie moze sie cos wyjasni bo nie mam juz pomyslu w kazdym razie Wielkie Dzieki za odpowiedz
Pozdrawiam
Gość_Oi!*
Hehe teraz jeszcze starego komenta nie poprawilem z błedow koras ze mnie w kazdym razie wiecie o co mi chodzilo dobra zawijam do pracy Pozdro