Gość_Maniak*
moze mi ktos powiedziec gdzie jest ta stara kryjowka Xardasa
Demon
Ilość postów: 15146
Klasa: Demonolog
Wyjdź po prostu ze Starego Obozu przez którąkolwiek z bram i idź prosto dróżką, która okrąża Obóz, biegnie tuż przy lesie i prowadzi dalej. W pewnym momencie obok tej drogi będzie jezioro z zawaloną wieżą. Musisz wskoczyć do jeziora i popłynąć pod wodą dół tej zawalonej wieży. Po chwili wypłyniesz w podwodnej jaskini, która jest starą siedzibą Xardasa.
Gość_gość*
Mam pytanie. Jestem w Wolnej Kopalni wybiłem wszystkich strażników itd, pomijając fakt, że zgubiłem Gorna, to wchodzę do jednej z nisz i widzę na podeście orka który ma mi dać ulu-mulu, ale w żaden sposób nie mogę się tam dostać. Jak mam dojść do tego orka?
Gość_jakub*
witam kurcze mam problem w świątyni orków zabiłem wszystkich i mam 2 części zaklęcia baal Lukor stoi w środkowym tunelu tam gdzie znalazłem drugą część zaklęcia ja biegnę do pierwszego tunelu i kręce się tak jak jest to opisane wyżej i nic się nie dzieje nie mówi mi zebym użył zaklecia co kurde robić?
Gość_M@rcin009*
Witam mam problem trochę dziwny, ale... więc tak:
Pierwszy rozdział robię wszystko co kazał Diego plusy u wpływowych ludzi itd. Więc idę do Thorusa i nie ma dialagu aby wpuścił do zamku jedynie co mam to żeby zapłacić 1000 rudy, i ważny list do arcymistrza. Oczywiście przed tym sprawdzam jak moja opinia w obozie. Warunek przyjęcia: poziom 5 oraz Diego mówi że zjednałem sobię wystarczająco wiele osób i nie wiem co dalej. Czekam na odpowiedzi.
Gość_M@rcin009*
Tak, test zaufania też został wykonany i nic z tego.
Gość_*
witam mam problem. Kiedy trzeba iść po zbroje do dawnej wieży Xardasa gdzie jest ta zbroja w której skrzyni proszę o pomoc. Byłem w tej wieży przed misją i wszystkich pozabijałem i wszystko oczywiście wiozłem lecz wtedy nie było tam żadnej zbroi więc gdzie ona jest w której części tej wieży?(najlepiej jakby ktoś opisał drogę pls)
Gość_*
Cześć ja mam problem ponieważ gdy mam włożyć miecz do rudy to nie mam miecza jak i skąd go wziąć. Milten stoi przy rudzie lecz ja nie mam miecza bo ma go Xardas a nie mogę go od niego wziąć gdyż nie pisze nic co by było z tym wspólnego.
Ilość postów: 31
Pytanie o zbroję: Podziemne pomieszczenie dzieli się na dwie sale, do których prowadzą odpowiednie korytarze. Dawno nie grałem i zapomniałem jedynie szczegółów, ale to jest pewne, że zbroja leży w kufrze w jeden z sal, nie wiem dokładnie w którym (sorry). Jeżeli chodzi o odebranie miecza od Xardasa, to jeżeli masz jakiekolwiek opcje dialogowe (poza "pohandlujmy" czy coś w tym stylu) to je wykorzystuj, bo nigdy nie wiadomo jaki możesz mieć efekt. Tą poradę stosuj nie tylko tutaj, ale w całej grze, dzięki temu możesz natrafić na ciekawe misje i wiążące się z tym doświadczenie.
Ilość postów: 31
Z przyjęciem do Starego Obozu, potrzebujesz:
5lvl
Względy u wpływowych ludzi
Wykonany test zaufania
Potem idziesz do Diego i mówisz mu o dokonaniach, a on wysyła cię do Thorusa. Jeżeli po tym wszystkim masz ten błąd, to nie wiem jak ci tutaj pomóc. W tym wypadku widzę tylko winę gry, a nie gracza.
Gość_*
Witam. Co mam zrobić żeby przyjęli mnie do obozu? Zrobiłem wszystko co trzeba tylko spartaczyłem robotę u thorusa. Kazał mi on wygonić mordraga , ale nic mu nie mówić że to thorus mnie przysłał, a ja mu to powiedziałem i go walnąłem i nie dobijałem. Później jak tam poszedłem wygoniłem go i poszedł a thorus był wściekły. Proszę o szyką odpowiedź.
Demon
Ilość postów: 15146
Klasa: Demonolog
Zatem albo masz za niski poziom, albo masz jeszcze inne zadania do wykonania (np. test zaufania), albo też nie wyszły Ci inne misje od Cieni.
Gość_*
Witam. Mam duży problem. Co mam zrobić gdy mam wziąć zwój w jaskini goblinów biorę go i idę do Talasa i pisze tylko koniec. Byłem u cor kaloma i niechce ze mną gadać tylko o jego badaniach i zawsze mi odpowiada że to nie na mój rozum (trochę przekształciłem xD). Co mam zrobić?
Gość_milten838*
musisz znalezc na ziemiach orków taki wąwóz z 3 golemami najlepiej przejdz tam gdzie za kolesiem ze starego obozu sa orkowe psy bardziej niestety nie moge wytłumaczyc bo nie za bardzo wiem jak mysle ze pomoglem . pozdrawiam p.s. jak ktoś bd miał problem w gpthicu oczywiscie z fabula a nie z bledami to piszcie tu bo ja czesto wchodze . Ta gra jest wspaniała przeszedłem ja przynajmniej 4 razy
Gość_paciorekx*
Ja mam dziwny problem. (Rozdział V ) zjechałem już windą wszystko na dole zrobiłem pokazał mi sie filmik i idę do góry mój problem jest taki. Jak mam się dostać na drugą stronę !! Tam gdzie są strażnicy i demony !!
Gość_Tobik*
Musisz wrocic tak jak przyszedles i w tej wielkiej jaskini po lewej masz droge prosto do tej wielkiej swiatyni ;p nie staraj sie skakac po kolumnach bo to nic nie da;p
Ilość postów: 1
mam kłopot u mnie to jakos nie dziala zrobilem podobnie pokonalem ich na arenie zabilem mordraga itd. a u Diego caly czas pisze przyjęcie do starego obozu poziom5. CZy moge prosic o pomoc bo nie wiem co mam zrobic?