potrzebujemy głównie graczy tworzących klimat.. cięzko o takich, a administracja postara się wprowadzic udogodnienia
Celem jest stowrzenie dwóch rywalizujących grup klimatycznej i nieklimatycznej, prowadzących osobne życie
Dam ci dobrą radę na początek. Przede wszystkim logo. Znajdź czcionkę, która obsługuje polskie znaki. W tekście powitalnym - zdania zaczynamy dużą literą i polska czcionka też się gdzieś zawieruszyła. Jeżeli tego ci się nie chce zrobić, to daj sobie lepiej spokój.
Powiadasz, że poszukujecie graczy fabularnych. Z doświadczenia wiem, że na tego typu grach rejestruje się mnóstwo noobów, którzy w fabule rządzą się swoimi prawami, mają epickie postacie wywodzące się od smoków i potrafiące w zabić jednym czarem smoka. Nie miej nadziei, że ktoś naprawdę obeznany w klimacie zechce się w Twojej grze bawić, dopóki nie wyplewisz tego typu ludzi.
Przydałyby się jakieś przepisy zabraniające posiadać imię typu "JestemHardkorem", bo to zdecydowanie nie pomaga w tworzeniu klimatu.
Kress, toż to twoja życiowa szansa! Oni nie wiedzą, co trzeba zrobić, ty tak. Wniosek nasuwa się sam: idź tam i rozstaw ich po kątach, aż się nauczą...
wprowadziłem trochę poprawek, poza tym na tym forum strasznie cięzko mi się patrzy
polskie znaki już są !
w grze jest tak ze są fabularni vs mechaniczni klany pewnie tez będą tak tworzone by gracze fabularni mogli zabijac mechanicznych, wiec hardkory też sądobre