Witam. Kilka razy przechodziłem Gothic I, ale zawsze jakoś nie kończyłem. Ostatnio postanowiłem przejść Gothic I w całości. Ale do rzeczy: Jestem w świątyni Śniącego, zabiłem Gor Boba, poszedłem do pomieszczenia z kolcami. Otworzyłem pomieszczenie w ścianie, i strzeliłem w przełącznik. Kolce się schowały, i otworzyła się ściana po drugiej stronie przełącznika. Strzelam w ten przełącznik w dziurze, słychać dźwięk, jakby coś się otwierało, i tu moje pytanie: co się otwarło? Bo wszystkie kraty dalej zamknięte? Z góry dzięki.
PS: Ok. Trzeba było z większej odległości strzelić
Ale teraz drugi problem: Otwarło się to pomieszczenie za kratami, i mam trzy przełączniki. Zrobiłem kilka kombinacji, nad tym kamieniem na środku z fioletową czaszką zaświeciło się coś parę razy i nic. Wyszedłem na chwilę, wróciłem, patrzę, a tam 4 demony. Potem już przekręcałem i nic. Jaką trzeba zastosować kombinację? Taką, jak na początku świątyni?
PS: Ok. Trzeba było z większej odległości strzelić
Ale teraz drugi problem: Otwarło się to pomieszczenie za kratami, i mam trzy przełączniki. Zrobiłem kilka kombinacji, nad tym kamieniem na środku z fioletową czaszką zaświeciło się coś parę razy i nic. Wyszedłem na chwilę, wróciłem, patrzę, a tam 4 demony. Potem już przekręcałem i nic. Jaką trzeba zastosować kombinację? Taką, jak na początku świątyni?