Lord Patos = Lord Namiętność
Znaczenie Nicków
Qurnik - bo mam bójne włoski i dużo , wszyscy mi to mówią , więc stąd . a task brzmi historia : chilo mowi do mateusza o czlowieku z szopom na głowie . ja się odwracam (bo to o mnie - z reguły nie uzywam grzebienia bo jak wychodzę dos kul nie mam czasu i jestem rozczochrany . raz mi wychowawczyni w Wielkanoc czy Święta B.Ż. ze sie uczesalem a ja po prostu mialem wpierw czapkę na głowie ) i mowi chilo "patrz , reaguje" . nio wiec zostalem szopą , ale ze na kurniku jest szopa - czy jak sie zowie dach - tak zostało . sam zamieniłem k na q . a rsezta moich ksyw : QRNG - zbitka liter , tak dla niczego konkretnego ; qrka - od Was dostałem ; kogut - to od Draxora ; Qukwa - no nieważne , tajemnica słuzbowa:P . ale powiem ze Black zapytał "a czy to znaczy qurnikworld?" (kontekstu nie podam : moze to gg , a moze inne forum niz strefa ? a moze cos innego - NIE powiem) i ja odpowiedziałem "zbitka liter" - i zostało koniec
Saturas zabije cię :lol: gamec zamów u mikołaja nagrobek :lol:
ku*wa ja wam dam lorda namietnosc czy potato
ku*wa ja wam dam lorda namietnosc czy potato
A ja cię prosze żebyś więcej tak do mnie nie mówił bo mnie to wku*wia , a jak nie to ja się ciebioe uczepie na całym forum , pozatym ja twojego nika nie komentuje bo byś odrazu żałował że go masz.<_<
Raz w CDA zamieścili pełną wersję gry Vampire The Masquerade: Redemption. Pograłem trochę i mnie wciągnęło... ale nie tylko rozgrywką...
Fabuła jest naprawdę świetna. Od podstaw opisuje wampirze historie, mity, oraz wierzenia. Oczywiście została stworzona na podstawie RPG pt. "Świat Mroku" (Tides of Darknes). Szkoda tylko, że taka liniowa ta gra, co w przypadku RPG jest to (nomen omen) grzech ciężki. Zresztą, będąc już przy tym temacie, napomnę, że sam RPG jest bardzo potępiany przez Kościół. Wiadomo- wampiry, narzędzia szatana, demoniczni słudzy itd.
I od tamtej pory ochrzciłem się tym (IMO) idiotycznym nickiem. Na sesjach zaś używam imienia Christof. Z klanu Tremere, zakonu sztuk czarnoksięskich...
A avatar? Cóż, znalazłem kiedyś tego pięknego tuxa na jakimś forum. A, że Linuxa zdarzyło mi się już kiedyś używać (Mandrake 9.2) wziąłem go, jako swój.
Fabuła jest naprawdę świetna. Od podstaw opisuje wampirze historie, mity, oraz wierzenia. Oczywiście została stworzona na podstawie RPG pt. "Świat Mroku" (Tides of Darknes). Szkoda tylko, że taka liniowa ta gra, co w przypadku RPG jest to (nomen omen) grzech ciężki. Zresztą, będąc już przy tym temacie, napomnę, że sam RPG jest bardzo potępiany przez Kościół. Wiadomo- wampiry, narzędzia szatana, demoniczni słudzy itd.
I od tamtej pory ochrzciłem się tym (IMO) idiotycznym nickiem. Na sesjach zaś używam imienia Christof. Z klanu Tremere, zakonu sztuk czarnoksięskich...
A avatar? Cóż, znalazłem kiedyś tego pięknego tuxa na jakimś forum. A, że Linuxa zdarzyło mi się już kiedyś używać (Mandrake 9.2) wziąłem go, jako swój.
nie jest obraźliwe . nawet za oknem , nie wiem czemu jakis duren ma koguta ! w jednym z najbardziej zalodnionych miast w polsce - 300tysiecy - kogut ?! nawet jest taka biedna dzielnica baraki sie zowie na sosnowieckim "zapleczu" gdzie takie koguty są , a domki z lodówek , kaloryfeów itp. i do tego 1,8,m wysokosci . a nick Gamec - jakos nie wiedzialem na co to "c" w ksywie <_<
Ale zaczełem cię qurnik lubić Dlatego powiem że twój nick kojarzy mi się tylko z tobą