Wielki Mistrz

Zapraszamy do zapoznania się z recenzją książki "Wielki Mistrz"!

W wielu trylogiach bądź sagach, dopiero jedna z kolejnych części, jest tą najlepszą. W przypadku Trylogii Czarnego Maga jest podobnie. Wielki Mistrz, ostatnia część, jest zdecydowanie najlepszym tomem wśród wszystkich trzech części, a o całości rzeczywiście możemy mówić "najbardziej udany debiut serii fantasy od 10 lat".... Czytaj dalej!

Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Odpowiedz
10/10, nie będę się czepiał szczegółów. Obydwie trylogie opowiadają świetne historie, a podjęcie wątków z trylogii czarnego maga w misji ambasadora to trafiony pomysł
Odpowiedz
Moja pierwsza książka fantasty jaką czytałem i przeczytałem !
Cała trylogia jest świetna. 666/10
Odpowiedz
Nie przesadzajmy, książka nie jest aż tak dobra, by jej zaraz dawać 10/10. Język poprawny, fabuła poprawna (znowu od zera do bohatera), świat przedstawiony... Cóż, świat przedstawiony faktycznie całkiem interesującym jest. Ponadto, a'propo fabuły, bardzo mi przypadł do gustu wątek z Wielkim Mistrzem właśnie. Były w trylogii momenty, podczas których rozgryźć go nie potrafiłem, choć miały one miejsce raczej na początku opowieści. Później już niestety autorka wykłada kawę na ławę. Ogółem, mógłbym dać 7/10. Opowieść dobra, czytało się ją przyjemnie, ale fajerwerków nie ma.
Odpowiedz
← Artykuły

Wielki Mistrz - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...