Kupisz The Sith Lords?
Tak (pewnie)
(7 głosów [50%])
Nie (chyba cie poj....) :]
(5 głosów [35.71%])
Zastanowię się
(2 głosy [14.29%])
Czempion
Ilość postów: 200
Klasa: Rycerz
Kto kupi kolejną część kotora o tytule "The Sith Lords"? Ja pewnie kupię bo lubie gry w klimacie star warsa. Mam jednak nadzieję że będzie jeszcze lepsza niż sam kotor, czyli żeby była większa sfoboda ruchu i więcej fajnych mocy, oraz możliwość skakania (nie takiego jak ma obrońca jedi) potrzeba tu takiego otoczenia jak w gothicu żeby nie mieć ograniczeń terenowych tylko ograniczenia związane z postacią.
Czempion Chwały
Ilość postów: 437
Klasa: Rycerz
mnie sie kotor bardzo podobał (ogólnie) ale dwójki raczej nie kupię , bo : a) musze jeszcze przejsc morka nim wyjdzie TES4 B) bo bede mial sacred i sims 2 i mniej czasu c) mam coraz wiecej nauki i te gierki mi starczą d) bede chcial TES4 , NK i wiedzmina wiec sorry e) a kiedy ja cholibka skończę far cry ? . wiec nie kupię , zresztą to bedzie w 2005 , luty bo w 2004 i owszem , ale chyba nie na pc . spojrzecie na wirtualnej (i dalej nazwa naszego kraju)
Szturmowy Marines
Ilość postów: 96
Klasa: Kosmiczny Marines
Szkoda,że Kotor II nie wyszedł po Polsku, tylko trzeba ściągać Spolszczenie zrobione przez fanów, i płacić za te spolszczenie. Jednak że Kotor I był lepszy moim zdaniem... Kotor II to taka mroczna odsłona, Jesteś już wygnany, Rada Jedi nie przetrwała, I to mi nie pasuje,że jak ukończyłeś Kotora I na Light Side, to i tak jesteś wygnany przez zdrade, i szkoda,że nie dodali możliwości importu postaci z części pierwszej, tak jak w Mass Effect. Ta gierka to klasyka