[KotOR I] Która Planeta Jest Najlepsza?
Która Planeta jest najlepsza?
Taris (6 głosów [21.43%])
Tatooine (2 głosy [7.14%])
Kashyyyk (6 głosów [21.43%])
Yavin (1 głos [3.57%])
Dantonie (2 głosy [7.14%])
Khoriban (7 głosów [25%])
Mannan (3 głosy [10.71%])
Obwód gwiezdnnej kuźni (1 głos [3.57%])
Użytkownik Saturas dnia 18.10.04 (18:50) napisał
Widze że mamy tu przyjaciela Wookich ;]
[post="7088"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Raczej fana filmów Star Wars, hehe w KOTORA dawno nie grałem:brak czasu...
Nie chcę się czepiać ale co masz na myśli mówiąc "najlepsza"? Dobra co mi tam. Postawiłem Na Tatooine bo poprostu moją ulubioną częścią SW jest jedynka Java to mój ulubiony język programowania a Ludzie pustyni to cudowna rzeźnia no i ten koleś na pustyni("Żona naprawiłą roboty ZA bardzo")
zagłosowałem na Taris, bo jest najbardziej zaludniona i 'cywilizowana' planeta i dlatego czuje sie na niej 'swojo' . Szkoda ze potem zostaje rozwalona i juz na nia do konca gry nie wrocimy . Ale to wlasciwie ciezko powiedziec, ktora jest ta "best best best" bo np. bardzo mi sie podoba Khoriban, Dantooine, Tatooine jeszcze. Mannan by mi sie podobal, gdyby nie to, ze jestesmy w niej zamknieci 'pod kloszem'
Użytkownik Atis dnia Dec 5 2006, 09:24 AM napisał
No, i tam można zakończyć quest od Carth'a.
Ohoho! Czyżbyś stała się wielbicielką pilota w pomarańczowej kurteczce? Korriban zrobił na mnie całkiem niezłe wrażenie, ale w aspekcie rywalizacji między Utharem i Yuthurą Ban. Ta ostatnia to najbardziej niedoceniana postać KotOR-a. Z fascynującą przeszłością i możliwością nawrócenia jej na Light Side. A tak w ogóle to Taris rulezz!
Użytkownik Atis dnia Dec 10 2006, 02:35 PM napisał
Yuthura? Chyba coś ci się pokićkało. Jak? Pytam się jak tyś to zrobił.
Ekhm... nie próbowałaś nawrócić Yuthury? Może to działa tylko z facetami? A wystarczy tylko popytać ją o przeszłość (nasłuchamy się dopiero traumatycznych historyjek, oj tak...), wyrazić współczucie i pogadać o tym, czym się stała. a potem zaprocentuje to kapitalnym zakończeniem całej tej awantury z mrocznym Jedi.
P.S. O odchyłach mi nie mów. I tak już na trzech forach patrzą na mnie jak na wariata...
I właśnie w takich postaciach jak Yuthura tkwi cały klimat KotOR-a. Pozornie drugoplanowa panienka posiada historię równie fascynującą jak sam Revan, godną, aby być bohaterką następnej gry rodem ze SW. I taka mała rada - polecam pogaduchy z NPC-ami np. na Taris. Możesz się dowiedzieć całkiem ciekawych rzeczy od Ice - gladiatorki, z którą walczymy na arenie knajpianej. Generalnie: gadać, gadać i jeszcze raz gadać!
Zagłosowałem na Mannan, która nie dość że ma piękne widoki to trzeba się pilnować aby nie odpyskować sithom.W tej planecie urzekła mnie ta cała neutralność.A jej najwiekszy plus jest taki,że można było wpaść do bazy sithów i zrobić tam rozróbę