a co Wyscie robili ? tez NIC . skoro tak wszystko wiecie tzn. ze cały dzień zescie olimpiade oglądali i wiecej NULL .
No sorry bardzo, ale ja nie oglądałem cały dzien olimpiady.
Draxor - No sorry, ale skoro olimpijczycy wypadli tak a nie inaczej to bądz co bądź nie mozemy mieć im tego za złe. Oni byli pod wielką presją. Poza tym: Milten kogoś obraził.
>TO BYŁO PRZEFATALNE I GORZEJ BYĆ NIE MOGŁO<
Jestem pewien że to zdanie dołuje naszych sportowców. I oni dlatego coraz gorzej idą, bo boją sie że będzie im za złe to brane. Własnie przez takie komentarze nie mają poczucia pewności siebie. I dlatego stoją przed wielkimi nerwami, bo wiedzą, że ludzie będą uważac ze wszystko to ich wina.
Co do dyskusji - Wiesz, jeśli trzeba to sie argumentuje. W tym wypadku argumentów nie potrzeba, bo nie było aż tak źle. Zapraszam na inne fora, gdzie spotkasz sie z argumentami z mojej strony, których pewnie nawet nie zdołasz podważyć. Chcesz adresy? Daj znać na PM. Ja ciesze sie z tego co jest i nie bluzgam na sportowców, a oni mają równiez swoje zycie a nie tylko: Kibic i tyle.
Qurnik - spoko, jeśli chcesz to załatw mi kare, baa nawet bana. Wisi mi to. Mnie nie interesuje co inni mówia - dla mnie wazne jest co ja mówie i mysle. A na strefie i tak wiele zrobilem, nawet jeszcze robie, ale skoro wam tak zależy no to prosze bardzo. Pisz do Gameca na gg i powiedz, żeby mi dał bana. A zreszta sam mu napisze. Może przynajmniej wtedy nie bede musiał oglądać narzekań na coś, co było dobre. "To co mamy zawsze jest złe" - zawsze narzekamy na to co mamy. i to sie nigdy nie zmieni.
EOT.