Ciekaw jestem czy ktoś zna dość popularną grę znaną jako Zest tudzież Ze?t. Jest to seria łamigłówek rozgrywanych w przeglądarce (i przeglądarką) internetową. Trzeba zwracać uwagę na tytuł strony, adres, obrazki, muzykę i (przede wszystkim) źródło strony. Zazwyczaj na skutek dość psychodelicznego ciągu logicznego można znaleźć odpowiedź. Całość jest utrzymana w BARDZO psychodelicznym i upiornym klimacie który naprawdę potrafi zjechać psychikę. Podstawową poradą jest to by wyłączyć muzykę, bo z nią się na początku nie da..
Jeśli się ktoś zainteresuje, to służę podpowiedziami (nigdy odpowiedziami!) do zagadek...póki co 1-22 bo nad 23 aktualnie siedzę i nie mogę ruszyć. Ostrzegam, że po pewnym czasie człowiek zaczyna odruchowo szukać schematów i jakiś głębszych sensów w rozkładzie autobusów i ilości schodów w klatce schodowej
Ze?t Online Riddle
Jako ciekawostkę dodam, że autorem tej popularnej na świecie gry jest polak
Jeśli się ktoś zainteresuje, to służę podpowiedziami (nigdy odpowiedziami!) do zagadek...póki co 1-22 bo nad 23 aktualnie siedzę i nie mogę ruszyć. Ostrzegam, że po pewnym czasie człowiek zaczyna odruchowo szukać schematów i jakiś głębszych sensów w rozkładzie autobusów i ilości schodów w klatce schodowej
Ze?t Online Riddle
Jako ciekawostkę dodam, że autorem tej popularnej na świecie gry jest polak