Adept drogi trucizny
Ilość postów: 163
Klasa: Zabójca
Ależ mroczny samuraju da się. Z reszta zagraj sobie bladym mistrzem to zobaczysz że ma taką umiejętność przyzwanie większego nieumarłego i na 30 poziomie jest przyzywany mniejszy demlich(myślałem że drakolich). A tak właściwie zagraj sobie nim.
Ilość postów: 12
ja mam Druida (22)/ Czarodzieja(1)/ Mistycznego Łucznika (10) i powiem nieskromnie że taka postać jest zwyczajnie nie do pokonania. Z żadnym przeciwnikiem nie było problemu a całe HotU przechodziłem bez pomocy żadnego najemnika. Polecam.
Powiernik Puszczy
Ilość postów: 635
Klasa: Łowca
Witam wszytkich na froum jestem tutaj nowy ale mam nadzieję ,że przyjmiecie mnie seredecznie za ewentualne błędy orto z góry przepraszam:) osbiscie gram w 2 rozdziale SoU łowcą 16 poziom/tanceż cieni 2 poziom/mistrz oreża 7....i muszę powiedzieć .że postać baardzo mi sie podoba...niezwykle klimatyczna a i w wlace radzi sobie bardzo dobrze....pozdrawiam
Zaufany
Ilość postów: 42
Klasa: Rycerz
20 Paladyn/20 Boski Czempion z mieczem dwuręcznym inwestując głównie w charyzme i siłe.
Rekrut
Ilość postów: 11
Klasa: Żołnierz
U mnie czysty 40'sto poziomowy czarodziej. Grało się nawet nawet.
Przebudzony
Ilość postów: 7
Klasa: Czarownik
JA wyszkoliłem dwie narazie 2 postacie:
Druid - 40lvl
Czarownik 40 lvl
Najlepiej mi się grało druidem bo miał extra czary na takjie osoby jak aribet vixtra maugrim; na żyjące krzywda a nieumarłe to uzdrowienie albo grupowe uzdrowienie