Doom 3
Grałem ktrótką chwilkę, o to nie umnie bo by mi nie poszło Ponoć gra mocno przereklamowana, jako że grałem chwilkę trudno mi powiedziec, ale myślę żę spokojnie(w sesnsie ale szit grać się nie da itp.) można w nią pograć, no a tochę strachu nie zaszkodzi, qumel musiał dać sobie GOD'a aby nie posikać się ze strachu
Doom 3 nie jest aż tak straszny :] Swoją drogą, kiedyś tak czekałem na tą grę, a jak już wyszła to okazało się że jest średnia (jak dla mnie). Już bardziej wciągnęły mnie Doom 1 i 2
Cytat
Ta gra jest bardziej wkurzająca i nudna niż straszna, tyle powiem, chociaż czasam mogą się zdarzyć momenty, gdzie się możemy przestraszyć, ale niestety nie jest ich wiele.
Taaa? Ciekawe dlaczego? Grając na god-mode to może być owszem, ale tylko nudna. Nie bardzo rozumiem, co jest w niej wkurzającego? Prosiłbym o uzasadnienie ;]
Cytat
Taaa? Ciekawe dlaczego? Grając na god-mode to może być owszem, ale tylko nudna. Nie bardzo rozumiem, co jest w niej wkurzającego? Prosiłbym o uzasadnienie ;]
Chyba chodziło mu o to, że co pomieszczenie: przeładowanie-zaczajenie się-"chwila grozy"-strzał-kolejny potwór zabity - i tak przez znaczną część gry.
Użytkownik ^ZORG dnia czw, 15 sty 2009 - 20:12 napisał
Chyba chodziło mu o to, że co pomieszczenie: przeładowanie-zaczajenie się-"chwila grozy"-strzał-kolejny potwór zabity - i tak przez znaczną część gry.
Szczerze mówiąc, to od takich gier czegoś takiego się można spodziewać. To nie ma być sieczka w stylu Postala, prawda?
Cytat
Szczerze mówiąc, to od takich gier czegoś takiego się można spodziewać. To nie ma być sieczka w stylu Postala, prawda?
No i to właśnie nudzi - prosta wada której raczej nie usuniesz z serii Doom'ów i nie tylko. Lepszy przykład to byłby Painkiller - tam jest sieczka... ale gra - także ilniowa .
Cytat
No i to właśnie nudzi - prosta wada której raczej nie usuniesz z serii Doom'ów i nie tylko.
Z serii Doom'ów? Nie zgodzę się! Wcześniejsze Doom'y to wszakże sieczka nudna. Tutaj mamy sporo elementów, że się podskakuje, a krew szybciej krąży. Doom 3 jest pod kilkoma względami inny od poprzedników. Ponadto, to nie RPG i w FPS'ach raczej zakłada się liniowość. Choć z tego co pamiętam Doom 3 liniowy nie był. W pewnym momencie przecież można było wybrać czy się chce pomóc Marines czy naukowcowi (czy komuś, nie pamiętam dokładnie), który ostrzega nas, aby zaraza się nie rozprzestrzeniła na Ziemię.