Z tego co pamiętam, była taka zasada, że jeśli ktoś już gra w jedną sesję, to nie może zgłaszać się do drugiej. W takim wypadku Ati, Matt i Fav by nie mogli grać...
Mimo, że mogę grać z Mac... ee... Massinem na żywo, to i tak byłbym zainteresowany grą na forum. Jakoś łatwiej mi to przechodzi, kiedy nie opisuję tego na głos.
Ej, sorry, na razie to Ven zalega. Nie zawsze każdy ma czas i nie zawsze wenę. To tylko sesja, która ma bawić.
Jak Matt napisał - nie tu to poradzimy sobie gdzie indziej. Z Massinem rozmawiałam i chętnie poprowadzi, jedyny problem w tym, że on też nie zawsze ma czas. Jednakże pomysł już ma, jeżeli zadeklaruje się więcej chętnych dopracuje się pod ilość graczy.
Dokładnie. Jest bardzo mało sesji, póki co jedna aktywna, a użytkowników na forum ogrom. I na pewno znajdzie się spora grupka, która by chciała pograć, a wy w ten sposób im to uniemożliwiacie.
No to grupka chętnych niech sobie zacznie tu grać. A my, jak już gdzieś napisałem, damy sobie radę gdzieś indziej. Prosta sprawa i nie ma co się napinać. ;p
Utworzenie subforum sesji - jasne, czemu nie Wręcz z przyjemnością. Kwestię hasła i ewentualnych dodatkowych subfor proszę dograć ze mną za pomocą PM-ek Czekam na detale.
Jak już Eni słusznie wytknęła, jeśli ktoś gra już w jedną sesję, nie powinien brać się za następną. To nie jest "oficjalne prawo", raczej reguła i dżentelmeńska umowa. Nie mniej jednak prosiłbym o jej przestrzeganie.
[Dodano po 2 minutach]
Ach, i jeszcze coś. W gestii MG leży to, komu poda hasło do subforum i kogo zaprosi do gry. Ale to chyba jasne.
Ati też nie może, gwoli ścisłości Ja też, ale ja się nawet nie zgłaszam, bo wiem, że nie mam czasu. No i jestem w innej sesji
[Dodano po 2 minutach]
Swoją drogą, jeśli jesteś zielony to taka podpowiedź - zastanów się dla ilu osób chcesz prowadzić i wedle tego rób rekrutacje. No i proponowałabym coś w przedziale 6-8 osób, ale w sumie to już Twój wybór