Arcymag
Ilość postów: 16623
Klasa: Drow
Lepiej było dać ten temat w forum "Gameexe". Lub po prostu PW do adminów/Meda.
Znalazłem jedyne źródło i cel wszelkiej racji
Druid
Ilość postów: 932
Klasa: Druid
Dałem tutaj bo nie wiedziałem gdzie dać. Użytkownik jest też graczem fae, więc jakoś tutaj wrzuciłem, możecie przenieść jeśli to niewłaściwy temat.
Biały Mag
Ilość postów: 6440
Klasa: Mag Żywiołów
Przesadzasz Buka.
A pierwsze primo jeśli nie podoba Ci się jego sygnatura w pierwszej kolejności powinieneś samemu do niego napisać i powiedzieć że ten obrazek bije w Twoje uczucia. Zrobiłeś to czy od razu lecisz na skargę?
Druid
Nie zawsze chce mi się/mam czas użerać się z ludźmi, od tego są moderatorzy, ja tylko zwracam uwagę na problem.
Biały Mag
Mylisz się. Najpierw ty powinieneś działać.
tyle czasu co poświeciłeś na napisanie tego tematu mogłeś poświęcić na napisanie pw.
Biały Mag
To napisz do niego pw jeszcze. Widzę że lubisz dyskusje więc co ci szkodzi?
Druid
Dzięki
[Dodano po 16 godzinach]
Z tym że owa sygnatura wciąż nie została zdjęta a mógł by ją zdjąć przecież któryś z adminów.
Jeździec Mroku
Ilość postów: 10922
Klasa: Mroczny Rycerz
Męczysz, Buka. Jak nie zdejmie sam w przez jakiś czas to się wtedy tym zajmie.
- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?
- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?
- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.
- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Druid
Nie męczę tylko reakcja na przejawy i propagowanie rasizmu powinna być natychmiastowa.
Adept Czystej Magii
Ilość postów: 379
Klasa: Czarownik
95% afroamerykanów głosowało na Obame. To też rasizm przecież....
Druid
Ale nie o tym jest ta dyskusja.
Jeździec Mroku
Ilość postów: 10922
Klasa: Mroczny Rycerz
No tu się muszę z Buką zgodzić, chcesz to sobie Sodalis załóż temat do dyskusji o tym.
Czekamy.
- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?
- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?
- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.
- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Biały Mag
To nie jest propagowanie rasizmu.
Buka jest przewrażliwiony. Widać, że Buka się angażuje w takie sprawy - patrz free tybet.
Nie rób tu krucjaty kolego.