Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 2320
Klasa: Krasnolud
4.16, ale dopiero za drugim podejściem, jak już się zrozumiałem z wszystkimi poleceniami.
Dzisiaj podzielę się z wami opowieścią o hipokryzji, kłamstwach i małych dzieciach.
Jak wszyscy dobrze wiedzą, nam Szajt został wykopsany z gry. I pewnego pięknego dnia, dostałem na forum taką oto wiadomość:
Cytat
Po namyśle uznałem, że dobrze zrobiłeś usuwając mnie. I to dla mnie samego. Chociaż szkoda mi konta, które tak długo pielęgnowałem, to przynajmniej już nie ryzykuję uzależnienia od zabawy oraz kontaktu z niektórymi idiotami. A więc dzięki, Rang.
Pozdrawiam.
Szajt! Z twoich ciągłych powrotów wnioskuję, że jednak skasowałem cię zbyt późno i uzależnienie jednak się rozwinęło. Zatem nie dziękuj mi, bo zawiodłem... Ale postaram się jak mogę, byś pozostał na odwyku, chociaż tak mogę ci jeszcze pomóc...
Biały Mag
Ilość postów: 5106
Klasa: Mag Żywiołów
Nie wiem, co to za program liczył ten błąd, ale wynik nie bardzo zgadza się ze składowymi.
Parallelogram 5.1
Midpoint 1.0
Bisect angle 3.2
Triangle center 2.9
Circle center 2.2
Right angle 0.4
Convergence 0.0
Wynik z kompa 4.42, wynik ze średniej 2.11.
Teraz mi wyszło 2.82 z kompa. Dziwne to jest.
Ash nazg durbatulűk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulűk agh burzum-ishi krimpatul.
Barbarzyńca
Ilość postów: 1082
Klasa: Barbarzyńca
Parallelogram 5.7 2.2 1.4
Midpoint 1.0 4.1 5.1
Bisect angle 3.5 1.2 0.3
Triangle center 3.0 4.6 8.0
Circle center 1.0 2.8 2.2
Right angle 1.5 0.8 0.7
Convergence 7.1 1.0 4.2
Overall score: 2.92
Ufffff ;p
Jestem dumny z moich 100%
Templariusz
Ilość postów: 420
Klasa: Mroczny Rycerz
Average error: 4.36 (lower is better) może lepiej odpuszczę sobie architekturowanie xD
http://freetibet2008.tv/ - great site
http://www.tibetnetwork.org/
...................................................... Dr.Levett .....................................
Wojownik
Ilość postów: 476
Coś koło 8 xD lajlaj, ciekawa jestem, czy blizny, które będę zostawiała pooperacyjnie, też będą krzywe^^"
"Jakim drzewem możesz być, leżąc na podłodze?"
Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 2320
Takie blizny to dobra baza pod tatuaże... Na ten przykład łodyżki od kwiatków.
Dany, całkiem możliwe, że to nie jest średnia arytmetyczna, tylko ważona, albo zgoła inna.
Dzisiaj podzielę się z wami opowieścią o hipokryzji, kłamstwach i małych dzieciach.
Jak wszyscy dobrze wiedzą, nam Szajt został wykopsany z gry. I pewnego pięknego dnia, dostałem na forum taką oto wiadomość:
Cytat
Po namyśle uznałem, że dobrze zrobiłeś usuwając mnie. I to dla mnie samego. Chociaż szkoda mi konta, które tak długo pielęgnowałem, to przynajmniej już nie ryzykuję uzależnienia od zabawy oraz kontaktu z niektórymi idiotami. A więc dzięki, Rang.
Pozdrawiam.
Szajt! Z twoich ciągłych powrotów wnioskuję, że jednak skasowałem cię zbyt późno i uzależnienie jednak się rozwinęło. Zatem nie dziękuj mi, bo zawiodłem... Ale postaram się jak mogę, byś pozostał na odwyku, chociaż tak mogę ci jeszcze pomóc...
Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 7301
Najzwyklejsza pod słońcem średnia arytmetyczna panowie...
Ten Co Zawarł Pakt
Ilość postów: 302
Klasa: Demonolog
Overall score: 3.92
^_^ Chyba nie aż tak źle, ale architektem to ja nie będę...
[size=14]Możesz mnie wkręcić! [/size]
Barbarzyńca
Ilość postów: 1082
Na pewno nie będziesz artylerzystką;p
Jestem dumny z moich 100%
Arcymag
Ilość postów: 2899
Klasa: Drow
Average error: 2.99 (lower is better)
A tak bardzo chciałem być lepszy od Yarpena ;(
Adept drogi sztyletu
Ilość postów: 404
Klasa: Zabójca
Licz
Ilość postów: 2868
Klasa: Nekromanta
4,97
Najgorszy jest ten punkt zbieżności nie do końca go łapię, czy wszystkie linie mają mieć tą samą długość ???
Powiernik Smoczej Krwi
Ilość postów: 4415
Klasa: Czarownik
14.33
Tragedia. Biorę się za to jeszcze raz. XD
[Dodano po 6 minutach]
11.40
Większość nie sprawia mi żadnych problemów. Niestety, część wychodzi mi tak tragiczne, że średnia odstrasza.
[Dodano po 4 minutach]
9.32
I posuwamy się do przodu...
Złodziej
Ilość postów: 1791
Klasa: Złodziej
Nie środek trójkąta, tylko środek okręgu wpisanego w trójkąt ; o A linie nie maja być tak samo długie, tylko trzeba znaleźć punkt wspólny półprostych : p
Ja miałam coś między 3 a 4, ale bliżej 4 ; p