Raczej nie muszą tłumaczyć na czym polega test. Powiem tylko że dla mnie 3 belka była najtrudniejsza a 1 najprostsza. Mimo to osiagnąłem wynik 0 (im bliżej zera tym lepiej) - czyli bezbłędnie
Właśnie obaliłem własną tezę, że faceci rozróżniają jedynie 16 podstawowych kolorów... Wyszło mi 3, nawet pomimo tego, że nad karkiem dyszał mi taki jeden i źle podpowiadał.
Boże, jestem gorsza w kolorach od facetów! Wyszło mi 2! A tak chciałam zero... Ale to jest cudowne po prostu! To teraz, drodzy moi panowie, proszę mi powiedzieć który z nich to kolor lila, który siny koperkowy róż, który pudrowy, który khaki, który śliwka, zgniła zieleń, ochra...
Lila byłaby w 1/3 czwartego rzędu.
Kolor pudrowey to jeden z ostatnich 4 rzędu.
Khaka to najprędzej coś koło jednej czwartej drugiego rzędu.
Zgniła zieleń gdzieś w pół drugiego paska, tylko ciemniejszy i nieco bardziej szary.
Reszta nie wiem
W ogóle co to jest sino koperkowy róż? O.o
W pierwszej kolejności zelżyj monitor. Ja dotąd nie mam pojęcia, jak odróżniałem od siebie te płytki, dla mnie to one były identyczne...
Vanita, czy khaki to przypadkiem nie jest kolor maskujący wojska, który tak naprawdę nie jest nawet jednolitym kolorem, tylko zbiorem plam w różnych neutralnych (naturalnych) barwach?