Gość_markpunk*
kurde jak walczę z Sabatem Śpiących to pisze u góry że mogę na nim zastosować pożarcie ducha a mi wypisuje "Nieodpowiedni Cel" - jak w takim razie zdobyć esencję Sabatu a w efekcie Oczy Sabatu ?
Matuzalem
Ilość postów: 9483
Klasa: Wampir
Zdolność Pożarcie Ducha działa wyłącznie na żywiołaki, telthory, feye, natimiast Pożarcie Duszy na humanoidy, w tym czarownice z Sabatu. By uzyskać tę drugą zdolność patrz Studnie Lurue, pkt. 4.
Gość_DUUM*
Kto wie jak zdobyć złamane ostrze kosy i jak połączyć je z esencją Myrkula??
Matuzalem
Do pytania DUUM, bo wcześniej nie zauważyłem. Jak połączyć, patrz Cmentarz-5 kostka, do sprowadzenia ostrza potrzebny jest tag, który znajdziesz w toolsecie, ale wiem, że niektórzy są leniwi, więc podam na tacy kod: giveitem nx1_crft_broken_scythe.
Avv, spróbuj wczytać zapis nieco wcześniej przed sama walką i wyłącz wszystkim dm_god.
Sprawdzałaś w Teatrze Welon, chyba tam się gromadzą.
Uczeń Demonologa
Ilość postów: 9
Klasa: Demonolog
a jak można , pozwolić zostać akachiemu w ? jako paladyn kelemvora?
Matuzalem
Klasa postaci oraz wyznanie nie ma wpływu na ten wybór. Po prostu po walce z Akachim, upadnie on i będzie można z nim pozmawiać, decydując o jego losie. Widnieje tam ścieżka dialogowa, która dotyczy połączenia duszy głównej postaci z ukochanym Safiyi.
Gość_*
wie ktoś jak zrobić żeby miecz gith nie tracił swoich mocy w podstawce??
Matuzalem
Chodzi o to, by Miecz Gith z Maski Zdrajcy zajął miejsce tego z Legendy Gith?
Jeżeli tak, to do tego potrzebny jest kod - giveitem nx1_silver_sword. Dzięki niemu pojawi się oręż z Maski Zdrajcy, a ten z podstawowej kampanii gdzieś ulokuj i nie używaj.
Gość_*
Lionel czy jest kod na kosę ,,Gniew Myrkula"??
Gość_GGuy-cob*
To co z ta solucja do gniewu ? 2 lata ja pisza ?
Matuzalem
Niestety, osoba mająca jako pierwsza zająć się jej tworzeniem, zrezygnowała z projektu, a dla mnie nie był to priorytetowym projektem, ale nie mogę powiedzieć, że prace zostały wstrzymane. Po prostu nie wszystkie siły są na tym skupione.
Gość_Mj.g.anj.aj*
Czyli niewiadomo kiedy bd gotowa ?
Gość_sadsfdgf*
nie, juz przeszedlem 3 razy ale nie wiem czy znalazlem wszystkie te lokacje i misje, bo tego tyle jest nasrane ze nie wiem