Witam! Gram sobie od pewnego czasu w BG2 z zainstalowanym rozszerzeniem i wrzuconymi kilkoma modami (głównie nowe NPC np. Chloe, Valen i jeszcze jeden inny mod który kilka rzeczy zmieniał w rozgrywce, nic znaczącego, nie pamiętam nazwy szczerze mówiąc). Wszystko szło znakomicie, bez żadnych problemów... do momentu gdy postanowiłem wybrać się do Firekraaga. Spotkałem go pod Miedzianym Diademem, wskazał mi na mapie gdzie mam się udać- jak należy! Dochodzę z drużyną do nowej lokacji, staczam te kilka potyczek z różnej maści wrogami, chcę nareszcie udać się do podziemi Firekraaga i... konia z rzędem komu się to uda! Na mapie mam zaznaczone gdzie jest wejście do podziemi ale kiedy tam przychodzę- nic! Zwyczajnie nie mogę wejść! Jeżdzę kursorem w każdą możliwą stronę ale on za żadne skarby nie chce się zmienić na taki, który wskazywałby że mogę przejść do innej lokacji. I co teraz? Może i bym to olał, ale tu chodzi o rozprawe z Czerwonym Smokiem! A że gram paladynem... sprawa zrozumiała, że mam podwójną motywację!
Czy ktoś miał kiedyś podobny problem? Co radzicie zrobić?
Czy ktoś miał kiedyś podobny problem? Co radzicie zrobić?