Czarnoksiężnik
Ilość postów: 885
Klasa: Czarownik
Mi on nie pasuje, ni to mag, ni to złodziej, ni to woj, takie dziwne połączenie, lepiej się sprawdzają jako trzy różne postacie.
Czarnoksiężnik
Tylko w tym problem, ja bym barda porównał z magiem skrzyżowanym z wojem dla jego lepszej wartości bojowej w walce fizycznej, dla tego nie może (według mnie) grać roli drużynowego maga bo jest słabym magiem, a po co komu mago-woj (jak ma się czystego maga) skoro może mieć czystego woja.
Czarnoksiężnik
Po takim ulepszeniu to mało jaka postać będzie słaba i nie poradzi sobie, tylko nie ma tylu mikstur w grze (a raczej byłby problem ze zdobyciem ich).
Powiernik Puszczy
Ilość postów: 635
Klasa: Łowca
Brad zwykły jest średni a nie dobry...fechmistrz jest już całkiem całkiem,ale to już lepiej brać albo w/z albo w/m oczywiście mówię o BGT , a już najlepiej to druida zmiennokształtnego od 1 poziomu ma taką dopałke że masakra... oczywiście mówię o grze solo.;)a zwykły bard ,cóż na grę solową chyba jedna z cięższych postaci do prowadzenia....
Amator
Ilość postów: 276
Klasa: Bard
Ja grałem solo bardem i żyję. Nie było tak źle. Na początku tylko były lekkie problemy, a mianowicie czy wybrać pancerz czy czary, ale jak postać była na trzecim poziomie już szło gładko.
Dziecko Bhaala zostało bardem... to tak jakby być synem Chucka Norrisa i być gejem (przepraszam jeśli uraziłem jakiegoś homoseksualistę).