Można spytać gdzie będzie się odbywać nasza przygoda? Statek, baza na planecie czy coś jeszcze innego? Nie musisz zdradzać żadnych szczegółów fabularnych, ale chcę tylko wiedzieć jakiego typu to otoczenie.
Sesja w świecie Aliens
Nie, to wy się zachowujecie dziwnie. Jakbyście nigdy w sesję nie grali. Jeden pisze o sesji i jej ustaleniach, w której nie brałem udziału, drugi chce, bym mu opowiadał część fabuły z tego, co przygotowaliśmy z Venem, właściwie nie wiem, w jakim celu. To naprawdę nie jest takie trudne...
W "sesję" nie grałem niestety.
Zadajemy proste pytania. Ale skoro spokojna odpowiedź nastręcza Ci tyle trudności to ja podziękuję. Nie mam zamiaru później się męczyć z Tobą w czasie sesji. Sorry Winnetou.
Wolałem grę z Venem zawsze wszystko spokojnie nawet jak jakieś głupoty pisałem i na pewno psułem mu plany. Psułem Ci Ven coś? Na pewno, ale nigdy nie burzyłeś się. Dzięki za wyrozumiałość, a Tobie Dany życzę wyuczenia się tego przymiotu.
Zadajemy proste pytania. Ale skoro spokojna odpowiedź nastręcza Ci tyle trudności to ja podziękuję. Nie mam zamiaru później się męczyć z Tobą w czasie sesji. Sorry Winnetou.
Wolałem grę z Venem zawsze wszystko spokojnie nawet jak jakieś głupoty pisałem i na pewno psułem mu plany. Psułem Ci Ven coś? Na pewno, ale nigdy nie burzyłeś się. Dzięki za wyrozumiałość, a Tobie Dany życzę wyuczenia się tego przymiotu.
Dany - mogłeś tak napisać od początku i by się Tar nie burzył. ;p A myślałem, że to ja lubię stwarzać problemy.
Spokojnie ludzie. Wszelakie najpotrzebniejsze info zostało podane. Myślę że nie trzeba podawać info na temat środowiska sesji. Moim zdaniem fajnie by było aby gracze wybrali 'klasę' taką jaką lubią, a nie taką która się sprawdzi, bardziej życiowo wyjdzie. ;]
Nie szalejmy ;]
Co do 'Formatu' sesji, nic nie jest jeszcze ustalone na 100%, wciąż trwają dyskusje ;p
[Dodano po 12 dniach]
Piraci, karty postaci. Sznela sznela.
Nie szalejmy ;]
Co do 'Formatu' sesji, nic nie jest jeszcze ustalone na 100%, wciąż trwają dyskusje ;p
[Dodano po 12 dniach]
Piraci, karty postaci. Sznela sznela.