)
 ) 

Cytat
 Grając różnymi postaciami zaczynałem od innych zadań i za każdym razem jak wykonałem któreś z tych (i jeszcze kilku innych) to dostawałem ponad 10000 a jak wykonywałem inne (które grając innym razem wykonałem pierwsze z zgarnąłem tą kasę) to się dziwiłem czemu nima pieniędzy tylu za to.
 Grając różnymi postaciami zaczynałem od innych zadań i za każdym razem jak wykonałem któreś z tych (i jeszcze kilku innych) to dostawałem ponad 10000 a jak wykonywałem inne (które grając innym razem wykonałem pierwsze z zgarnąłem tą kasę) to się dziwiłem czemu nima pieniędzy tylu za to. 
Cytat

juz wolę kule sfer
 juz wolę kule sfer  może dlatego że jako pierwszym grałem czarownikiem i jakis taki sentyment mi został
 może dlatego że jako pierwszym grałem czarownikiem i jakis taki sentyment mi został  

Aha, i nie mam edycji kolekcjonerskiej, więc nici z Vekny. Może kiedyś kupie
 Aha, i nie mam edycji kolekcjonerskiej, więc nici z Vekny. Może kiedyś kupie 
 Nigdy przecież jej nie miałem.
 Nigdy przecież jej nie miałem.  

Cytat

Wchodzimy bodajże na piętro, gdzie pan stał. Złodziejem z dużą kradzieżą kieszonkową okradamy go i sprzedajemy mu jego towary
 Wchodzimy bodajże na piętro, gdzie pan stał. Złodziejem z dużą kradzieżą kieszonkową okradamy go i sprzedajemy mu jego towary  Niezbyt chwalebny pomysł, ale zawsze coś.
 Niezbyt chwalebny pomysł, ale zawsze coś. 
                                                     a jak się czujesz na siłach to leć od razu po furię niebios..Ci kolesie mają całkiem sporo  drogiego sprzętu do sprzedania..
 a jak się czujesz na siłach to leć od razu po furię niebios..Ci kolesie mają całkiem sporo  drogiego sprzętu do sprzedania.. 

Użytkownik Khelgrin Krwawy dnia sob, 09 sie 2008 - 20:25 napisał
 Użytkownik Khelgrin Krwawy dnia sob, 09 sie 2008 - 20:25 napisał
 )
 )