Użytkownik Khelgrin Krwawy dnia sob, 09 sie 2008 - 20:25 napisał
Edwina można przyłączyć do teamu wykonując zadanie od Renala Krwawego skalpa "Gildia Mae'Vara" czy jakoś tak.
A kasę najłatwiej zdobyć wykonując jedno z "dużych zadań":
- Twierdza d'Arnise
- Gildia Mae'Vara (z podanych to jest chyba najłatwiejsze)
- Kula Sfer (choć nie jestem pewien)
- Targowo (tu też)
- Wzgórza Wichrowych Włóczni (ehh jw)
- Wzgórza Umar (ehe tego też nie jestem pewien ;/ )
(i jeszcze masa innych których na daną chwilę nie mogę sobie przypomnieć )
O ile dobrze pamiętam za pierwsze wykonane zadanie z wyżej wymienionych dostajesz cosik ponad 10000 sztuk złota.
Takie odniosłem wrażenie przechodząc grę wieloma postaciami dobrych kilka razy
A kasę najłatwiej zdobyć wykonując jedno z "dużych zadań":
- Twierdza d'Arnise
- Gildia Mae'Vara (z podanych to jest chyba najłatwiejsze)
- Kula Sfer (choć nie jestem pewien)
- Targowo (tu też)
- Wzgórza Wichrowych Włóczni (ehh jw)
- Wzgórza Umar (ehe tego też nie jestem pewien ;/ )
(i jeszcze masa innych których na daną chwilę nie mogę sobie przypomnieć )
O ile dobrze pamiętam za pierwsze wykonane zadanie z wyżej wymienionych dostajesz cosik ponad 10000 sztuk złota.
Takie odniosłem wrażenie przechodząc grę wieloma postaciami dobrych kilka razy
Jeśli idzie o Twierdzę to dostaniesz za to zadanie albo 10650 sztuk złota albo 650 sztuk złota.
10k + jeśli cały czas miałeś w drużynie Nalię
Jeśli tylko pracowałeś jako najemny miecz zapłaci Ci 650 sztuk złota
10650 dostaniesz za oczyszczenie Gaju Druidów + sporo wartościowych rzeczy za załatwienie Dao po dobroci lub siłowo
A za Wzgórza Umar dostajesz bodajże 100 czy 200 sztuk złota i zbroję skórzaną KP 3 albo 4
Za Wzgórza Wichrowej Włóczni może nie ma zapłaty pieniężnej jednakże, jeśli grasz Paladynem albo masz Keldorna w drużynie to nie można sobie odpuścić świętego mściciela, który po ulepszeniu w ToB jest jedyną bronią +6 w całej grze (A w sprzedaży wart poniżej 2 tysięcy, doprawdy żałosne).
No i z łusek czerwonego smoka za 5 tysięcy jest dość mocna zbroja, Viconia biegała w niej jeszcze w ToBie ;p
Mam to w miarę świeżo w pamięci, bo przechodziłem BG II od nowa tydzień temu ;pór